Indiase vrouw die geen seks wilde in ‘honeymoon’ is vrijgepleit

indian-weddingEen Indiase vrouw is door de rechter vrijgesproken nadat zij was aangeklaagd voor het weigeren van seks tijdens de wittebroodsweken.

Volgens een rechter in Mumbai is het weigeren van seks tijdens de honeymoon geen ‘wreedheid’ en kan het niet de grond zijn voor de ontbinding van een huwelijk………….

Haar echtgenoot eiste een scheiding, nadat zijn vrouw in 2009 geweigerd had seks met hem te hebben tijdens de eerste weken van het huwelijk.

“De vrouw weigerde een essentiële plicht in het huwelijk en heeft hem enorme geeestelijk doen lijden”, beargumenteerde zijn advocaat.

Bovendien kon de man het niet verdragen dat de vrouw 3 dagen in broek en T-shirt naar het werk was gegaan. Een rechtbank had daarom in 2012 het huwelijk al ontbonden. Vervolgens diende er een hoger beroep.

“Het huwelijk moet worden gezien als een geheel. Op zichzelf staande incidenten in een langere periode staan nog niet gelijk aan wreedheden”, aldus de rechter in zijn eindoordeel.

De advocaat van de vrouw had namelijk aangehaald dat er na de wittebroodsweken van 2009 geen klachten meer waren over seksweigeringen van zijn cliënte.

Ook in Frankrijk en Italië dienden gelijksoortige zaken. Alleen waren het daar de vrouwen die hun seks-weigerende echtgenoten voor de rechtbank sleepten. De Fransman moest zijn ‘tekort gedane ex-echtgenote’ een smartegeld betalen van €10.000,=

Lees ook:Geen seks krijgen is gerechtvaardigde reden tot scheiding
Lees ook:Palestijn de cel in na seks met Israëlische
Lees ook:Rechter verbiedt polygame moslim nog seks te hebben met zieke vrouw
Lees ook:Vrouw wil geld van ex-man omdat ze geen seks kreeg
Lees ook:Man wil trouwen met zijn porno-laptop

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>