Woensdag rijdt de NS met de flirt-trein

De Nederlandse Spoorwegen wil dat er meer wordt geflirt in hun treinen.

Woensdag wordt daarom een heuse flirtcoach ingezet in de trein van Amsterdam naar Maastricht……….

De NS deed in het kader van Valentijnsdag onderzoek onder 650 reizigers en daaruit bleek dat een kwart weleens oogcontact zoekt of flirt in de trein. 3% hield daadwerkelijk een ware romance over met een medereiziger.

Een lange treinreis hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Misschien zit je ware liefde wel tegenover je, of maakt dat ene oogcontact in de coupé je werk- of schooldag helemaal goed.

De kans op succes is volgens flirtcoach Esther Populier namelijk niet groot. “Voor een goede flirt moet je de tijd kunnen nemen. Die heb je niet in de trein, want het volgende perron nadert alweer. En dan kan je flirt zomaar uitstappen”, aldus Populier op de website van de NS.

Verwacht dus niet te veel van je treinflirt, is het advies van de coach. Geniet vooral van het oogcontact en voer gewoon een leuk gesprek met je vreemde medereiziger. Want dat is volgens de coach belangrijker dan een spetterende openingszin.

Mocht je je ‘fling’ niet uit je hoofd krijgen, kun je altijd nog een anonieme oproep doen op de Facebookpagina ‘Hartstocht in de Trein’ om hem of haar te vinden. Niet geschoten is altijd mis.

Lees ook:De flirt, de balts, de hofmakerij: jongeren doen het online!
Lees ook:Als er iets moois opbloeit langs het spoor……..
Lees ook:Grijp nu je kans: flirten op een terras werkt beter dan digitaal
Lees ook:Ontmoet de ware via DNA
Lees ook:Verleiden? Laat je inspireren door de natuur!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>