INNIG: oud liefdespaar sterft samen natuurlijke dood, 2 dagen voor hun 66ste trouwdag

Harold & Ruth Knapke uit het Amerikaanse Dayton waren ruim 65 jaar samen, deelden lief en leed tot dat de dood kwam en hen ook niet scheidde.

Ze overleden eerder deze maand 11 uur na elkaar in dezelfde kamer van een verzorgingshuis…….

Hun nabestaanden zeggen in de afloop van dit ‘liefdessprookje’ de toewijding te herkennen die ze elkaar in hun hele huwelijk hadden geschonken.

Volgens de dochters van het echtpaar wist hun 91-jarige vader zichzelf de laatste jaren ondanks tal van gezondheidsproblemen op de been te houden en aan de zijde van zijn echtgenote te blijven, zodat ze de ‘volgende stap in hun reis’ samen konden ondernemen. Zijn overlijden, door de kinderen beschouwd als een ‘allerlaatste daad van liefde’, kwam het eerst, en zijn 89-jarige echtgenote volgde luttele uren later.

“We denken dat hij haar gezelschap wilde houden totdat ze dit leven zou verlaten en aan een volgend leven zou beginnen”, aldus dochter Margaret Knapke, “en zo is het gegaan.”

Het echtpaar, dat samen 6 kinderen had, is gezamenlijk begraven. Kleindochters droegen de kist van Ruth, kleinzonen die van Harold.

Lees ook:82 jaar getrouwd: ‘Liefde, veel liefde….’
Lees ook:Bejaard paar sterft tegelijk op 50 km afstand van elkaar
Lees ook:Man redt echtgenote tijdens huwelijksreis en sterft zelf
Lees ook:Pasgetrouwd stel rijdt elkaar dood bij frontale botsing
Lees ook:Welk echtpaar gaat zijn relatie testen op de planeet Mars?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>