Een persoonlijke foto verjaardagskaart

7413Maak een verjaardagskaart nog persoonlijker met een foto

Het krijgen van een Hallmark verjaardagskaart is altijd geweldig. Het zorgt ervoor dat de jarige zich echt jarig voelt. Wist je dat je van een verjaardagskaart een echt persoonlijk cadeau kunt maken? Hiervoor hoef je alleen een eigen foto op de kaart te plaatsen. Dit kun je heel eenvoudig online doen.

Ruime keuze

Maar wat zet je er dan precies op? De keuze is natuurlijk geheel persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jezelf erop zetten, compleet met feesthoed en roltoeter. Of wordt het toch die foto van jullie samen op vakantie aan de Spaanse kust? Maar je kunt ook de lievelingsfoto van de jarige van hun Facebook profiel afhalen en deze op een kaart plaatsen. Zorg wel dat de foto altijd van jezelf of van de jarige zelf is en laat je creativiteit de vrije loop. Het effect zal altijd goed zijn.

De kwaliteit

Het meest belangrijke criterium voor een foto verjaardagskaart van Hallmark is dat de foto van goede kwaliteit is. Je wil immers dat het resultaat er verbluffend uitziet. Een scherpe foto, van minimaal 1 MB groot in jpg formaat is perfect voor een fotokaart. Daarnaast is het aan te raden een foto te kiezen die niet al te druk is, zo hou je ruimte over om de tekst op de kaart te kunnen plaatsen.

Tekst & kaders

Om je kaart helemaal compleet te maken, maak je natuurlijk in de editor van Hallmark gebruik van een eigen felicitatietekst en leuke fotokaders. Je kunt zelf de kleuren en lettertypes voor de tekst uitzoeken en op of over de foto plaatsen. Net zoals jij het wil. Zorg wel dat er voldoende contrast blijft tussen de tekst en de foto, zodat beide goed te zien zijn. Op de website kun je in de editor verschillende fotokaders kiezen voor een verjaardag. Wil je liever zonder kader een fotokaart samenstellen dan kan dit natuurlijk ook. Je kiest dan voor de optie Blanco kaarten.

Verrassing

De fotokaart zal een ware verrassing zijn voor de jarige. Zo een unieke kaart heeft namelijk niemand en zal zeker een bijzonder plekje krijgen op de kast, schoorsteenmantel of een wandplank voor alle andere verjaardagskaarten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer