Met je vriendin uit winkelen? Goed voor de economie, slecht voor je eigen bankrekening!

AdvancedStyleWat op dit het belangrijkste is volgens economen dat we ophouden met het wordt cr*s*s elk dag in de mond of column te nemen en zo snel mogelijk weer het geld laten rollen.

Vriendinnen die samen gaan shoppen. Pik een leuke stad uit en succes verzekerd. Of je nu thuiskomt met €10,- aan spullen of met het tienvoudige. Het eerste is beter voor u, het tweede beter voor onze economie.

Vrouwen geven in een jaar tijd gemiddeld ruim duizend euro meer uit als ze samen met vriendinnen winkelen…….

Zo blijkt uit een Brits onderzoek van Liverpool ONE onder 2000 vrouwen.

62% van de vrouwen geeft meer geld uit wanneer ze samen met een vriendin winkelt. Gemiddeld geeft ze per keer €40,- meer uit dan als ze alleen zou gaan shoppen.

Een jaar en 24 winkelmiddagen met vriendinnen verder heeft ze ruim €1000,- meer laten rollen.

Toch winkelen vrouwen liever met een vriendin dan alleen. Tweederde zegt dat ze zich zelfverzekerder voelen in kleding die ze samen met een vriendin kochten. Een zelfde percentage zegt het gewoonweg gezelliger te vinden.

Driekwart zegt dat ze hun vriendinnen aanmoedigen om kleding, schoenen, accessoires en cosmetica aan te schaffen. Tweederde geeft toe regelmatig dingen te kopen op aanraden van haar vriendin. 73% zegt langer te winkelen wanneer ze dat samen met vriendinnen doen.

40% zegt op aanraden van een vriendin vaak kleding te passen die ze normaal niet zo snel zou aandoen. Helaas heeft dan ook 10% regelmatig spijt van die aankopen .

20% vindt het leuk om complimenten te krijgen van een vriendin tijdens het winkelen en 22% geeft makkelijker geld uit als er een vriendin bij is.

Een kwart vindt dat haar vriendin geduldig is tijdens het winkelen. Eenderde vindt echter dat hun vriendin te vaak naar winkels wil die ze zelf niet leuk vinden en 28% vindt dat hun vriendinnen te lang twijfelen over een aankoop.

Lees ook:Echtgenoot dreigt het af te gaan leggen tegen de vriendinnen van een vrouw
Lees ook:Recessionista’s willen toch nieuwe kerst outfit
Lees ook:Manlief gaat alleen mee uit winkelen als hem daarna een beloning wacht
Lees ook:Per jaar wachten mannen een dag voor de pashokjes
Lees ook:Vriendinschappen: vooral over alles kunnen praten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>