De beste en slechtste openingszinnen op Tinder

Een openingszin via een datingapp is de eerste indruk. En die kun je niet overdoen. Datingsite Plenty of Fish onderzocht onder 1000 gebruikers wat de beste tekst is om ‘het ijs te breken’

Iets persoonlijks, dus reageren op iets uit het profiel van de persoon in kwestie werkt het beste. Een Game of Thrones-gekkie of reageren op het T-shirt van de favoriete band. 20% gaf aan dat de ander dit trucje hanteerde. Wat je vooral niet moet doen zijn complimenten over het uiterlijk. ‘Wat heb je mooie ogen’ is echt te klef en ongeloofwaardig.

Als je je focust op een detail uit zijn/haar profiel toon je aan dat je je huiswerk hebt gedaan, en dat je niet alleen naar het ‘plaatje’ hebt gekeken. Volgens de respondenten geeft het ook inzicht in jullie gemeenschappelijke interesses.

Lees ook:Jouw hond begrijpt heel goed wat je zegt
Lees ook:Waarom mannen naar mooie vrouwen blijven kijken II
Lees ook:Houd veren bij de hand: vandaag is het complimentendag!
Lees ook:Waarom mannen naar mooie vrouwen blijven kijken I
Lees ook:Goede partner is niet altijd degene waar je op valt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>