Vraag dit niet aan een single vrouw die je leuk vindt

DatenEtenJe krijgt nooit een 2e kans voor een 1ste indruk. Dat geldt ook bij daten, of dit nu in het echte leven is of via sites in de digitale wereld.

Vaak zijn de eerste vragen die we aan een potentiële partner stellen cliché en voorspelbaar.

Onderstaande vragen moeten met name mannen vermijden als ze net een vrouw hebben ‘ontmoet’……….

* Wat doe je het liefste?
Een algemene vraag krijgt een breed antwoord: er zijn namelijk 1001 dingen die mensen graag doen. En hoewel het misschien lijkt dat een man hierdoor interesse toont, is het een standaardvraag die vrouwen soms wel 10x per dag gesteld wordt.

* Waarom ben je single?
Er is geen betere manier om een vrouw het gevoel te geven dat haar leven mislukt is dan met deze vraag. Daar is namelijk geen passend antwoord op. Vertel je als vrouw dat je eigenlijk niet makkelijk te krijgen bent waardoor mannen het vaak na een maand al opgeven of zeg je bijvoorbeeld dat je tijdens je menstruatie echt onhandelbaar bent, zodat alle mannen direct weglopen.

* Waardoor is je laatste relatie stukgelopen?
Stel deze vraag zo lang mogelijk uit. Wie wordt er nu graag geconfronteerd met pijnlijke herinneringen? Het gaat nieuwe kennissen in eerste instantie ook helemaal niets aan. Wanneer een vrouw hierover wil praten, zal ze zelf wel de eerste stap zetten.

* Woon je alleen?
Deze logica is waarschijnlijk alleen terug te vinden in de hersenen van de vrouw, maar het geeft vrouwen vaak het gevoel dat mannen willen weten hoe snel ze mee naar de slaapkamer kunnen.

Lees ook:Zo overleef je de kerstdagen als single
Lees ook:Wat je niet DIRECT moet vragen bij Tinderen
Lees ook:Mannen durven meer na een schouderklopje van een vrouw
Lees ook:Shit! Waarom belt hij niet terug?
Lees ook:Ware liefde

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>