Hallo zoekende singles: vandaag is het jullie dag!

SwipeAlle singles die een als goed voornemen voor 2016 hebben het openstellen voor een nieuwe liefde, kunnen vandaag al aan de slag.

Datingsites en -apps noemen 3 januari de topdag. Op de eerste zondag van het jaar gaan veel vrijgezellen namelijk actief op zoek naar een date…..

Datingsite Match.com (in Nederland LEXA geheten) heeft vandaag dan ook uitgeroepen tot Dating Sunday.

Ook andere digitale platforms zoals Tinder en Plenty of Fish zien op de eerste zondag van het jaar een enorme piek in activiteiten, meldt The Guardian.

Onlinedatingexpert Julia Spira heeft er de verklaring voor: “Juist omdat zoveel mensen op die dag hetzelfde willen, is de kans om iemand te vinden die mogelijk bij je past groter dan op andere dagen. Ook hebben veel singles na de feestdagen besloten om nu echt serieus op zoek te gaan naar iemand om voortaan samen kerst mee te vieren. Of de relatie is net gestrand tijdens de feestdagen en de ‘nieuwe’ singles willen direct hun geluk beproeven op de datingmarkt.”

Lees ook:Januari is dé maand voor (online) dating!
Lees ook:Datingsites maken zich op voor de drukste tijd van ‘t jaar
Lees ook:Datingsites staan roodgloeiend
Lees ook:Voornemens 2012: minder eten, drinken, roken en ….. een partner vinden
Lees ook:Singles gaan dit jaar voor sobere vreesdagen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>