Met zwarte kleding zit je oké op je eerste date

Hoewel de kleur zwart voor kleding wat op z’n retour is door het vele internet-shoppen (kleurtjes ogen op het scherm aantrekkelijker) geldt de aloude stelregel ‘met zwart zit je goed’ nog steeds voor het hedendaagse sollicitatiegesprek, een presentatie of een date……

Volgens een enquête van BuyShirtsOnline verkiest 48% van de vrouwen en 64% van de mannen zwart boven alle andere kleuren voor dit soort gelegenheden.

Voor vrouwen won rood het met 54% van zwart voor een sexy look op een eerste afspraakje, maar slechts 28% van de mannen vindt dit geschikt. Mannen willen immers niet agressief of arrogant overkomen.

Ook vrouwen zien mannen het liefst in een zwarte outfit wanneer ze hen voor het eerst ontmoeten. Als optie 2 kiezen mannen voor een blauwe outfit. Een goede keuze volgens de vrouwen.

Wit is de minst arrogante kleur. Een zwarte of blauwe outfit in combinatie met een wit hemd is voor mannen dus de juiste combinatie om sympathiek en intelligent over te komen.

Beide seksen waren het erover eens dat bruin en oranje geen gepaste kleuren zijn voor een afspraakje.

Lees ook:Rode schoenen met hakken zijn mannen-magneten
Lees ook:Hoe vrouwen mannen graag zien verschijnen op een date
Lees ook:Kleurige niet alledaagse kleding op je profielfoto zorgt voor meer dates
Lees ook:Betrouwbare mannen ‘scoor’ je op datingsites in het groen
Lees ook:Kook thuis voor je date, maar zet geen rood op tafel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>