Ook ‘lelijkerds’ mogen nu op de ‘mooie’ mensen-datingsite

UglyPeopleDe Amerikaanse datingsite BeautifulPeople.com en de Nederlandse variant daarop MooieMensen.com wisten zich bij de oprichting al voorzien van zeer tegenstrijdige reacties.

Oprichter Greg Hodge heeft het licht gezien en ook minder aantrekkelijke vrouw- en heer-schappen mogen zich nu aanmelden

Zij krijgen een training om ‘de betere versie van zichzelf te worden’.

“Met dit project willen we schoonheid democratiseren”, zegt Hodge, die opnieuw veel kritiek te verduren heeft.

Het project wil uiteraard de winst omhoog hebben en dus de harten veroveren van diegenen die normaal geen profiel toegewezen krijgen.

Daarom kunnen de ‘lelijkerds’ zich vanaf heden inschrijven bij een ‘mentor’ die ervoor gaat zorgen dat de persoon verandert in de beste versie van zichzelf.

Al 600 mensen schreven zich in. Voorlopig is deze nieuwe mildheid nog gratis, maar Hodge gaat het in de toekomst betalend maken.

Overigens is de illustratie bij dit bericht afkomstig van de tegenhanger, de website TheUglyBugBall, waar mensen niet alleen daten, maar ook door reclamebureaus geboekt worden vanwege hun uiterlijk dat zogezegd niet voldoet aan de sociale norm.

Lees ook:Tara is verslaafd aan zwanger zijn
Lees ook:Lelijkerds mogen niet daten
Lees ook:De lokvriendin maakt een man een nog aantrekkelijker partij
Lees ook:Een kwart van datingsite-bezoekers is louter op zoek naar seks
Lees ook:Flink dokken voor een date met Brad Pitt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>