Seksleven single vrouwen sucks, ondanks grote kinderwens

one-night-stand-pillowcase40% van de het singlelegioen van 3 miljoen in Nederland heeft slechts eens per jaar seks.

Niet verwonderlijk dus dat de Nederlandse vrijgezellen niet erg tevreden zijn over hun seksleven, terwijl er wel degelijk een kinderwens is……

Zo blijkt uit een onderzoek dat het tijdschrift VIVA hield onder 400 vrouwelijke vrijgezellen.

Ze geven hun seksleven gemiddeld een 4,5.

Naast de 40% die slechts 1x per jaar seks heeft, heeft 14% eens per half jaar seks, 15% eens per kwartaal en 19% eens per maand.

Ruim dan de helft van de de VIVA-singles heeft nooit een onenightstand, 20% gemiddels eens per jaar en 12% zo’n 2x per jaar.

Veel gedate wordt er ook niet. Ruim de helft spreekt 2x per jaar met iemand af en een kwart doet dat eens per kwartaal. 20% zet er wel vaart achter en spreekt 1x per week af.

Singles lopen potentiële partners vooral tegen het lijf tijdens het uitgaan. Bijna 30% ontmoet iemand in kroeg of club. 23% ontmoet iemand via een datingsite en 12% via Tinder.

Vrouwen vinden betrouwbaarheid en humor de belangrijkste eigenschappen van een toekomstige partner. Dit werd door 17% genoemd. Ook lief (16%), intelligent (13%) en ondernemend (11%) worden als gewenste kwalificaties genoemd.

De helft van de vrouwen zegt vrijgezel te zijn, omdat ze de ware nog niet zijn tegengekomen. 13% wil momenteel geen relatie en 9% vindt zichzelf te kritisch. 12% vindt zichzelf minder leuk omdat ze geen partner heeft.

Vrijgezelle vrouwen hebben wel een kinderwens. 10% overweegt dan ook wel eens om haar eicellen te laten invriezen. De helft wil graag trouwen of samenwonen voordat ze moeder worden, een kwart weet het nog niet en 19% wil graag een zelfstandige moeder met een latrelatie worden. 8% maakt het niet uit, áls ze maar moeder worden.

Het is daarom dat veel vrouwen helemaal gek waren op de ‘Fifty Shades of Grey’-triologie. Hieronder een onofficiële erg keurige trailer…

Lees ook:Oudere mannen zijn geiler op vakantie met veel oog voor andere vrouwen
Lees ook:Vooral vrouwen trouwen met ‘de beste seks’
Lees ook:Seks op eerste date? Een kwart van nederlanders doet het!
Lees ook:Relaties die begonnen op de werkvloer zijn het stevigst
Lees ook:Social Media vormen de belangrijkste reden tot relatiebreuken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>