50+ single wil zo snel mogelijk op vakantie met nieuwe vlam

Terwijl bij veel stellen en gezinnen de zomerplannen al helemaal in kannen en kruiken zijn, vinden alleenstaanden het vaak een stuk lastiger om te bepalen hoe en vooral met wie ze hun vakantie gaan doorbrengen.

Want hoewel het gezellig is om met vrienden of familie weg te gaan, willen single 50-plussers hun vakantie toch het liefst met een nieuwe partner doorbrengen……

Zo blijkt uit onderzoek van datingsite 50plusmatch.

En vaak laten ze daar geen gras over groeien, want zo´n 52% geeft aan de eerste romantische vakantie het liefst al na een paar weken te willen boeken.

Veel alleenstaande 50-plusser zien de zomervakantie als een uitgelezen gelegenheid om een nieuwe partner te ontmoeten. Tijdens een ontspannen vakantiesfeer is het nu eenmaal gemakkelijker om contact te leggen.

Maar als die leuke vakantieliefde uitblijft, gaan 50plussers, eenmaal thuisgekomen, vaak toch actief op zoek naar een nieuwe vlam.

Steeds vaker maken ze daarbij gebruik van gespecialiseerde datingsites, om gericht op zoek te gaan naar een serieuze relatie. Zodat de eerstvolgende vakantie niet langer alleen, maar met een nieuwe liefde kan worden doorgebracht.

Lees ook:Checklist voor langdurige vakantieliefde
Lees ook:Mannen zijn het hoopvolst over het slagen van een vakantieliefde
Lees ook:Geef ons Hollanders maar een fijn mediteraan vakantieliefje
Lees ook:Singles willen seks op reis
Lees ook:Terug van vakantie: een verse scheidingsgolf

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>