Daten voor mensen met een verstandelijke beperking

Vrienden voor het leven is de eerste landelijke ontmoetingssite voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar of ouder.

Initiatiefneemster Dilys Derksen uit Kampen heeft in haar dagelijks werk veel contact met deze mensen en constateerde dat er nog geen datingsite was……..

En dat terwijl zij juist graag vrienden en relaties willen. Vaak worden deze mensen door instanties en websites op een kinderlijke manier benaderd met veel tekeningen. “Wij vinden dat dat anders kan en benaderen hen daarom graag als gewone mensen.”

Vrienden voor het Leven is alleen bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. “Zo willen we de veiligheid voor onze doelgroep garanderen”, aldus Dilys Derksen.

“Inschrijvingen kunnen alleen plaatsvinden na goedkeuring van de begeleider van onze leden. Dan weten wij zeker dat er betrouwbare organisaties en beroepskrachten meekijken. Bovendien screent Vrienden voor het Leven alle aanmeldingen en kunnen wij misbruik zo nodig constateren.”

Een landelijke keten stelt meer dan 60 lunchrooms beschikbaar als ontmoetingspunt voor Vrienden voor het Leven. Met je lidmaatschapskaart van Vrienden Voor Het Leven krijg je er ook korting.

Uiteraard ook te volgen via Facebook en Twitter: @VriendenvhL.

Lees ook:Daten met een handicap
Lees ook:The Undateables en dan echt: daten met een handicap
Lees ook:Maak seks en relaties van mensen met verstandelijke beperking bespreekbaar!
Lees ook:Speeddaten voor ‘The Undateables’
Lees ook:Daten voor mensen met een lichte verstandelijke beperking of autisme

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daten voor mensen met een verstandelijke beperking

  1. Jeanine Thijssens

    Zijn er ook datingsite ‘s voor mensen met een beperking in Brabant?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>