Sexy single vader Barry Atsma wordt gevreten

Van de bekende Nederlandse mannen is Barry Atsma de meest sexy single vader.

De ‘koud gescheiden’ Rick Engelkes staat nu reeds op 2, gevolgd door Toine van Peperstraten, Nick van de Wall (Afrojack) en Bram Moszkowicz.

Zo blijkt uit een recent Vaderdagonderzoek van een datingsite voor alleengaande ouders onder ruim 1200 Nederlandse smachtende singles van 18 jaar en ouder.

Gisteren bleek overigens uit onderzoek van een andere datingsite dat veel vaders op het internet liegen over hun kinderen.

Maar afijn. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke alleengaanden zijn het erover eens dat de eretitel de blonde acteur het meest toekomt.

Minder leuk: Barry Atsma heeft zelfs een stalkster. “Deze vrouw vroeg mij ooit op Twitter uit voor een date. Daarna is het allemaal helemaal geëscaleerd”, zegt Atsma. De vrouw zou verschillende media met onwaarheden over de acteur benaderen.

“Ze heeft al eerder aangegeven dat ze groots wilde openbaren dat ik aan het daten zou zijn. Dat is overigens niet eens zo.”

Atsma laat weten dat sinds hij een boek heeft geschreven met Isa Hoes er ‘iets getriggerd’ is bij die vrouw. “Juist omdat ik zo open ben en vertel over mijn leven wakkerde dat echt iets aan. Ik schrijf bijvoorbeeld dat ik een hectisch leven heb. Zij stuurde mij daarna dingen als ‘je zorgt niet goed voor je kinderen, hufter’.”

Uit het eerdergenoemde onderzoek kwam eveneens naar voren dat de ideale vader een zorgzame is (24%), een goed stel hersens heeft (20%) en een goede baan (20%), stoer is (18%) en aantrekkelijk (18%).

Daarnaast toont vrijwel een kwart hun ware liefde middels een cadeau tussen de €25,- en de €50,- op aanstaande vaderdag.

Desondanks gaat het de vaders op hun dag, vooral om het gebaar (96%) en niet om de materie. Tuurlijk joh!

Illustratie: De prins op het zwarte paard. Barry speelt momenteel naast Monic Hendricx een belangrijke rol in de speelfilm ‘Kenau’, die volgend jaar in de bioscoop zal draaien.

Lees ook:Barry Atsma meest sexy single vader, Martijn Krabbé met stip op 2
Lees ook:Nederlandse vrouwen willen het liefst een zaadje van Johnny de Mol
Lees ook:Helft Nederlandse pubers vindt (terecht) dat hun vader er niet uitziet
Lees ook:4 van de 5 vaders lezen hun kinderen voor
Lees ook:Kinderen van oude vaders leven langer, maar zijn minder mooi

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>