Op zoek naar een rijke man? Ga achter de haakneuzen aan!

Bij het zoeken van een potentiële partner gaat geld een steeds belangrijker rol spelen.

Het is recessie en iedereen is op zoek naar geborgenheid, waarvan de financiële er eentje is.

Niet alleen vrouwen willen een man met macht ~en dus geld~ ook mannen vallen vaak voor oudere succesvolle vrouwen met een eigen creditcard.

Vanuit de evolutie is het vooral de vrouw die nog aan een gezin moet beginnen die een fortuinlijke man zoekt die haar niet alleen kan bezwangeren, maar ook in staat is haar en het komende kroost te onderhouden; Een slimme meid is op een rijke man voorbereid!

Voor die dames heb ik nieuws: laat de charmante wipneusjes aan je voorbij gaan. Focus je op haakneuzen met grote gaten en wijd uiteenstaande ogen……….

Dat is volgens Britse onderzoek in opdracht van Mark Riley, Marketing Director of MyJobGroup.co.uk: ‘het gezicht van geld’. Experts analyseerden daarvoor het uiterlijk van de 10 succesvolste mensen uit Groot-Brittannië, waaronder Roman Abramovich, Lakshmi Mittal, de Hertig van Westminster en Heineken-erfgename Charlene Carvalho.

Mannen met een Romeinse neus, grote neusgaten en ogen die ver uit elkaar staan, zouden meer kans maken om tot succesvolle zakenmannen uit te groeien. Mannen met een wipneus hebben minder geluk: zij hebben meer kans om berooid achter te blijven in het zakenwereldje.

Als levende voorbeelden geven ze Philip Green, met zijn enorme Romeinse neus, de Hertog van Westminster met zijn wijde neusgaten en Lakshmi Mittal, die ver uit elkaar staande ogen heeft.

Daarnaast zouden vrouwen met een lang filtrum (het gleufje tussen lippen en neus), een groot voorhoofd en volle wenkbrauwen ook heel wat rijkdom kunnen vergaren. Zo heeft Charlene de Carvalho onder andere een hoog voorhoofd en miljardairsvrouw Lady Tina Green een lang filtrum.

Eerder onderzoek naar lichamelijke kenmerken van mensen met geld concentreerde zich op handen. Zo zouden mannen met een lange ringvinger potentiële rijkaardszijn. Daarentegen hebben degenen met een lange wijsvinger meer de reputatie van betrouwbaarheid. En dan de lichaamsbouw. Slanke vrouwen zijn rijker dan hun dikke sexegenotes. Andersom geldt: een dikkere man is meestal gefortuneerder dan een dunne. Opletten dus en tel uit je winst!

Illustratie: Rijk trouwt met rijk. Philip Green, chairman van de Arcadia-retailgroup met zijn enorme Romeinse neus en zijn echtgenote: zakenmiljonaire Lady Tina Green, voorzien van heel lang filtrum.

Lees ook:Neus is grootste aandachttrekker
Lees ook:Waarom heeft blond de voorkeur?
Lees ook:Bruinogige mannen hebben de dominantste uitstraling
Lees ook:De ideale man volgens de Françaises
Lees ook:De neus is gezichtsbepalend voor de schoonheid van een vrouw

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op zoek naar een rijke man? Ga achter de haakneuzen aan!

  1. princess_nr1

    Hallo,

    Ben een 22 jarige sexy meid. En ben op die naar een lieve rijke man die mij als een pricess wil behandelen.

    Xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>