De top 10: onbereikbare mannen waar vrouwen over dromen

Bijna alle vrouwen fantaseren wel over mannen die onbereikbaar zijn.

Van welke mannen dromen ze het meest?

De Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’ zette ze op een rijtje:

1. De prins op het witte paard
Ondanks dat vrouwen toch een stuk mondiger zijn geworden, kunnen ze nog steeds hopeloos wegzwijmelen bij de prins op het witte paard. Wat te denken van bijvoorbeeld Mister Darcy uit ‘Pride & Prejudice’? Of in de moderne versie ‘Bridget Jones’ waarin Colin Firth ook al vrouwenharten weet te veroveren als echte gentleman.

2. De oudere man
Hij is gedistingeerd grijs, een soort vaderfiguur, beschermend en romantisch. Voorbeelden te over met George Clooney, Richard Gere en Sean Connery.

3. De vreemdeling
Of je hem ooit weer zult zien, maakt niet uit. Zolang het maar romantisch is samen. Denk aan James Bond die altijd mysterieus, uit het niets opduikt. En weer verdwijnt.

4. De gevaarlijke man
Mannen met een duister kantje, een verslaving of een psychologisch probleem, oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op sommige vrouwen. Zij willen zulke heerschappen helpen, redden en veranderen. Voordeel: achter de tralies weet je waar hij uithangt. Nadeel: slorpt veel energie (en geld) op, neemt het niet zo nauw met trouw, bezit en eerlijkheid. Voorbeelden: Sylar in ‘Heroes’, James Sawyer in ‘Lost’. Niet gevaarlijk in die zin, maar wel als je er verliefd op wordt.

5. De rockster
Eminem zingt er al over: de rockster is en blijft hot. Niet persé de mooiste mannen ter wereld, maar ze hebben toch een bepaalde uitstraling en aantrekkingskracht. Voorbeelden: Bono, Bon Jovi en Slash.

6. De filmster
Eh, wie niet? Brad Pitt, Johnny Depp, Ashton Kutcher, Robert Pattinson, Jude Law, Russell Crowe, George Clooney, Tom Cruise, Will Smith, Zac Efron. Voor ieder wat wils. Ze zijn zowel lekker als hardstikke onbereikbaar. Tenzij je supermodel wordt, maatje 0 hebt en/of zelf de filmindustrie instapt.

7. De toyboy
Patricia Paay versleet ze bij de vleet sinds haar scheiding. En ook Madonna en Demi Moore lusten er wel pap van met hun jongeheren tussen de lakens. Cougars, ofwel rijpere vrouwen, zijn bovendien erg in trek bij jongere mannen. Zie ook: ‘The Gradutae’, ‘Stacy’s Mom’ en ‘Desperate Housewives’.

8. De cowboy
Hihaaaa. Hij is stoer, eh, boer?, staat met beide benen op de grond (ofwel zit op zijn paard) en is toonbeeld van 1 en al mannelijkheid. Voorbeelden ook hier te over met ‘Buffalo Bill’, ‘Lucky Luke’, ‘Brokeback Mountain’, ‘The Naked Cowboy’ en ‘Crocodile Dundee’.

9. De piraat
Ach, eigenlijk is het natuurlijk gewoon Johnny Depp (‘Pirates of the Caribbean’) waar vrouwen massaal voor vallen. Zijn humor, zijn sexy uitstraling en zijn ondeugende piraat-acties doen veel dames de das om.

10. De nerd
De nerd is aan een opmars bezig. ‘Geek chic’ is een van de heersende modetrends (voor hem én haar), stripverhalen verzamelen is bijna in en in series als ‘IT-crowd’ en ‘Big Bang Theory’ is een glorieuze rol weggelegd voor nerds. En waarom ook niet? Wat de nerd mist aan ervaring, maakt hij goed in enthousiasme en hersencapaciteit.

Lees ook:‘List’: dat is toegestaan vreemdgaan met een celeb
Lees ook:Dames, brullen maar: George Clooney is getrouwd
Lees ook:George Clooney blijft ‘knapste man op aarde’
Lees ook:Nederlandse vrouwen zien in Humberto Tan de ideale minnaar
Lees ook:Het George Clooney-evenwicht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>