Zwarte mannen verhuren zich aan witte vrouwen

‘Blackpack’ is een uitzendbureau met uitsluitend zwarte mannen en blanke vrouwen zijn de voornaamste klanten…….

Het lijkt wel een omgekeerde Robert Vuijsje-zaak.

Het bedrijf maakt gebruik van de stereotypen die bestaan over zwarte heren: zij kunnen beter dansen, trommelen, sporten én… hebben in bed ook betere kwalificaties.

Oprichter Bryan Oudhoff, is zelf Surinaams. Hij ondervindt dagelijks aan den lijve de stereotypen die bestaan over zwarte mannen, vertelt hij in DePers.

Hij buigt de vooroordelen nu om naar voordelen en zette om die reden zijn zwarte mannen-uitzendbureau op. Momenteel heeft het een bestand van 12 Blackpackers uit Suriname, Ghana, de Molukken en de Antillen.

De voornaamste klanten zijn blanke vrouwen die de ‘black beauties’ inhuren om te strippen, dj’en, dansen of djembé spelen, maar ook als personal assistant, chauffeur of exotische kok. “Ik run geen escortbureau, hoewel de strippers wel populair zijn”, vertelt Oufhoff.

Het bedrijf kreeg al veel kritiek te verduren. Uiteraard zijn er velen, die de knipoog niet zien en het ‘politiek incorrect’  vinden. Het Nederlandse Meldpunt Discriminatie: “Het veroorzaakt een vreemd gevoel en koloniale gedachten. Hoe kan bij koken of chaufferen huidskleur relevant zijn?”

Blackpack zou zelfs in strijd zijn met de wet, want het selecteert op basis van huidskleur: blanken worden immers niet aangenomen! Oudhoff vergelijkt het met miss-verkiezingen voor zwarte vrouwen en ziet het entertainment-gehalte. “Mijn personeel is helemaal niet stereotiep. Ze komen bijvoorbeeld stipt op tijd!”

Lees ook:Wie zegt dat zwarte vrouwen minder sexy zijn dan witte?
Lees ook:Zwarte homomannen en blanke heteromannen zijn sympathieker
Lees ook:Blanke vrouwen zoenen zwarte mannen; zwarte vrouwen zoenen witte mannen
Lees ook:Laat zwarte vrouwen vooral met witte mannen trouwen
Lees ook:Amerikaanse krijgt zwart zaad, terwijl ze wit wilde

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwarte mannen verhuren zich aan witte vrouwen

  1. DON

    Ik ben heel toevallig op deze site terecht gekomen..was niet de bedoeling..maar nu ik er toch ben..laat ik even een reactie achter..Als er blanke dames zijn die na de kookkunsten van de donkere heren..en nog onverzadigbaar blijken te zijn…
    meld je dan bij Tigre..

    email is [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>