Mooie mensen vinden moeilijk partner

Dat daten gemakkelijk is als je aantrekkelijk bent, is in veel gevallen niet waar.

Veel mooie mensen met een goed karakter, zowel man als vrouw, hebben problemen met het vinden van een geschikte dating partner………….

Dit schrijft datingconsulente Amy Owens in een Amerikaanse krant.

Uit eerdere onderzoeken bleek al dat mooie mensen een streepje voor hebben. Ze krijgen vaak betere banen en genieten bepaalde priviliges die minder mooie mensen niet krijgen.

Als kinderen komen ze eerder weg als ze kattekwaad uithalen. In latere levensfases ontwikkelen ze positieve karaktereigenschappen vaak minder sterk, denk aan zaken als eerlijkheid, loyaliteit en hard werken. Ze zien er goed uit, maar de ontwikkeling van het karakter blijkt vaak achter. Vaak leidt dit tot mislukte dates en relaties.

Er is ook een andere groep goed-uitziende mensen. Mensen die zowel van binnen als van buiten mooi zijn. Zij hebben de meeste problemen met het vinden van een partner.

Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste zijn ze magneten voor andere mensen. Iedereen voelt zich aangetrokken tot hen, en zo krijgen ze ongewilde aandacht van slijmballen en mensen die willen klimmen op de sociale ladder.

Ten tweede worden mooie mensen door de gemiddelde persoon genegeerd, omdat ze denken toch geen schijn van kans te maken. Verder komen “mooi van binnen en van buiten” mensen bedrogen uit als ze soortgenoten zoeken, want die zitten vaak thuis omdat ze het daten niet meer zien zitten.

“Mooi van binnen en van buiten” kunnen het beste proberen een betrouwbaar netwerk van vaste vrienden te ontwikkelen. Die kunnen ze dan weer voorstellen aan nieuwe personen met een goed karakter. Vaak helpt het om weg te blijven uit de “party scene” en je te richten op mensen die een duurzame vriendschappelijke relatie willen aangaan.

Met veel geduld zullen ook mooie mensen ontdekken dat ze een geschikte partner kunnen vinden.

Lees ook:Mooi zoekt mooi
Lees ook:Mooie vrouwen zijn vaak niet zo fraai van binnen
Lees ook:Vrouwen willen er zo mooi mogelijk uitzien voor andere vrouwen
Lees ook:Het mooist gelijkende kind heeft een streepje voor
Lees ook:Redelijk mooie vrouwen baren de meeste kinderen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mooie mensen vinden moeilijk partner

  1. daniel

    als je all moet geloven wat die onderzoekers zegen dan moet je veel geloven.ten eerste dat mensen meer succes als ze knapper zijn dat weet je toch all lang.hollywood staat er om bekent.week bladen tv en ga zo maar verder.geen partner vinden is ook zever.

      /   Reply  / 
  2. maarten34566

    Het is erg lastig om een goede partner te vinden als je heel knap bent, vooral als man. Je hebt op jonge leeftijd heel veel belangstelling van de meiden en je zult al snel een soort van droomkoppel vormen met het mooiste meisje van de school, het schattige meisje of de bitch het kan beide. Dan heb je dus te maken met de meiden die onderling om jou gaan concurreren waardoor het schattige meisje het veld ruimt voor de bitch. Omdat je denkt de droomvrouw al gehad te hebben kan eigenlijk niets meer goed genoeg voor je zijn en kom je jarenlang in een soort van rouwperiode terecht. Je begint een relatie met een meid die een stuk minder knap is dan je ex je probeert er op die manier overheen te komen, of je gaat helemaal los in het uitgaansleven op de studentenclub en je hebt seks met de ene meid na de ander, etc. Na je studententijd gaat je carriere van start en kom je weer een heel ander type vrouw tegen die ook alleen voor je uiterlijk gaat, de mooie carrière vrouw die met jou een soort van droomkoppel wil vormen om zo de wereld te veroveren. Zo lang het goed gaat met jou gaat dan gaat het ook ook goed met de relatie. Maar zodra er tegenslagen komen zullen ze je dumpen en inruilen voor de volgende. Vaak zijn er jaren overheen gegaan, met een beetje pech heb je een heel gezin met haar en mag je jarenlang betalen. Achteraf weet je dat ze nooit van je gehouden heeft en dat ze alleen voor de buitenwereld met je ging. Je minder aantrekkelijke vrienden hebben inmiddels wel een goede partner gevonden, gaan trouwen en krijgen hun eerste kind. Het liefst wil je dit ook maar het lukt je niet een goede vrouw te krijgen. Je goede karakter met je mooie uiterlijk trekt de verkeerde vrouwen. Dan probeer je maar je standaarden lager te stellen en kom je in een datingwereld terecht met vrouwen ver beneden je niveau waar iets mis mee is of die een hopeloze kinderwens hebben maar de boot gemist hebben, gescheiden moeders, etc. Na een paar keer proberen ben je daar heel snel klaar mee. Bij deze vrouwen maakt het helemaal niet uit hoe je eruit ziet of wie je bent als hun leegte maar opgevuld kan worden. Doordat je zoveel verkeerde vrouwen op je pad hebt zien langskomen weet je uiteindelijk precies wat je wilt. En daarom hebben de hele knappe mannen als George Clooney en Brett Pitt pas laat een vrouw gevonden die bij ze past maar het is wel een topvrouw met veel klasse

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>