Koekoek hallo: baby wordt geboren met spiraaltje in de hand

Lucy Hellein baarde vorige week een gezond jongetje. ‘So what?’, zult u denken. jongetje. Nou vlak na de bevalling maakte de moeder een foto van haar zoontje met de spiraal in zijn hand en schreef daarbij: ‘Mirena mislukt!’

Lucy Hellein schrok behoorlijk toen ze in december erachter kwam dat ze onverwachts zwanger was. “Dit was mijn derde Mirena spiraal en de eerste twee hadden prima gewerkt”, zegt ze tegen Metro. “Op de echo konden ze het spiraaltje nergens terugvinden en de dokter dacht dat hij eruit was gevallen, maar dat geloofde ik niet.”

Om te voorkomen dat er niks mis zou gaan, hadden Lucy en haar man een keizersnede gepland. “Bij de geboorte van mijn vorige kind moest er een spoedkeizersnede gepland worden en dat wilden we nu voorkomen. Daarnaast hadden we gevraagd of de dokter op zoek wilde gaan naar het spiraaltje tijdens de keizersnede.”

De spiraal werd uiteindelijk gevonden achter de placenta van Lucy. Direct na de geboorte van baby Dexter Tyler, heeft ze ook haar eierstokken weg laten halen, of zoals Lucy het zelf zegt haar ‘babyfabriek laten sluiten’.

Zelfs de dokter vond dat baby Dexter een sterke wil had. “Hij gebruikte de bekende filmquote: the force is strong with this one”, vertelt Lucy. “Ook al was zijn geboorte niet gepland, we zijn dolgelukkig.”

Lees ook:Cameraman viel flauw bij repetitie live keizersnede
Lees ook:Onbevlekt? Italiaanse non baart plotsklaps een zoon
Lees ook:3 vrouwen + 1 man = 1 baby
Lees ook:Echtpaar ‘bestelt’ tweeling, maar laat Thaise draagmoeder met Down-baby zitten
Lees ook:1e kind: mijlpaal in het leven, maar dood in de pot voor de romantiek

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>