Een regenboog-gezin: Sara met Simon & Luca en 2 kinderen

Sara Coster is kampioen lijstjes maken, kan inparkeren als een man en heeft massa’s vrienden, maar mist nog een prins op een witte bakfiets én kroost. Op haar 35ste gaat ze op zoek naar een manier om dat alsnog voor elkaar te krijgen. Inschrijving op een datingsite levert hilarische avonturen op, maar geen vader voor haar kinderen.

Ze gooit het roer om en zet haar zinnen op een homo met kinderwens om mee te co-ouderen. Er volgen bizarre en serieuze ontmoetingen die tot niets leiden, totdat ze Simon & Luca tegenkomt.

Daarover bericht vandaag ook De Telegraaf.

Hun pad gaat niet over rozen, maar uiteindelijk worden hun geduld en inspanningen toch beloond en ziet Lorenzo het levenslicht. De wolk is helaas alles behalve roze, want tot ieders grote schrik vindt Sara het op zijn zachtst gezegd moeilijk om het kind te delen en heeft ze spijt van haar plan.

De vaders vrezen dat Lorenzo de rest van zijn leven aan Sara’s borst zal moeten liggen, behalve als ze een keer een leuk feest heeft en de mannen mogen ‘oppassen’. Maar als de mist van deze mentale kraamkoorts is opgetrokken gaat het zo goed dat het drietal besluit te proberen Lorenzo een broertje of zusje te bezorgen, zodat het arme kind voor Vaderdag niet in zijn eentje twee eierdopjes hoeft te kleien. Verbazingwekkend snel dient Claudio zich aan en is de bakfiets vol.

Het gezin slaat zich een weg door vooroordelen, grappige misverstanden en bijzondere situaties. Sara is inmiddels echt Sara (51) en de zoons die ze met Simon & Luca heeft zijn 11 en 9 jaar.

‘De wens en de vaders’ is het boek met het waargebeurde, sprankelende en vol vaart en humor geschreven verslag van de zoektocht van een vrouw naar geluk. €17,50

Lees ook:Epidemie: jonge vaders met postnatale depressies
Lees ook:4 van de 5 vaders lezen hun kinderen voor
Lees ook:Foute mannen zijn goed voor de voortplanting
Lees ook:Wijze woorden van verse vaders
Lees ook:Mannen met grote ballen zijn testosteronbommen en slechte vaders

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>