Hij (vroeger een zij) is zwanger van haar (vroeger een hem)

DianeFernandoDe 33-jarige Diane Rodriguez uit Ecuador werd als man geboren en de 22-jarige Fernando Machado uit Venezuela werd als vrouw geboren.

2 jaar geleden leerden ze elkaar online kennen en begonnen een relatie. Hun droom om een gezin te kunnen stichten, komt binnenkort uit.

De geliefden hebben namelijk geen van beiden een definitieve geslachtsverandering ondergaan. Al is dat wel het plan in de toekomst maar eerst wilden ze een baby. Inmiddels is Fernando nu 3 maanden zwanger van Diane, hoe gek het ook klinkt.

“Het is een wens van ons allebei en zowel biologisch als juridisch zijn er geen hindernissen die ons tegenhouden”, aldus Diane in de Britse karnt The Mirror.

Fernando kreeg steeds de steun van zijn familie om als transgender door het leven te gaan, maar voor Diane lag dat wel even anders. Zij werd verstoten en was zelfs een tijdje dakloos. Nu lijkt het geluk hen toe te lachen.

Lees ook:3 vrouwen + 1 man = 1 baby
Lees ook:Beauty & The Beast willen trouwen, maar de hele wereld lacht hen uit
Lees ook:Hij werd zij en zij werd hij en nu zijn ze samen een stel
Lees ook:Zowel vader als echtgenoot van Lleahan besloten vrouw te worden
Lees ook:Thaise man trouwt zijn omgekomen vriendin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>