Valreep-moeders: laat je bevruchten door een toyboy!

ToyboyAhoyToyboys zijn hot. Veel bekende vrouwen in binnen- en buitenland laten zichzelf na een echtscheiding, zien aan de arm van een duidelijk jongere man.

Dat is niet alleen goed voor het ego en het zelfvertrouwen van een vrouw, maar ook voor haar wellicht nog rammelende eierstokken.

Deze zogenaamde cougars kunnen ook valreepmoeders zijn en ze raken zelfs sneller zwanger door het sperma van een jong heerschap……

Zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Montreal onder 630 vrouwen tussen de 40 en 46 jaar die IVF ondergingen.

De leeftijd van hun partners varieerde van 25 tot 73 jaar.

Toen er gekeken werd naar welke vrouwen er wel en niet in verwachting waren, werd duidelijk dat de vrouwen van 40+ veel minder kans hadden op een kindje, wanneer hun man ook ouder was. De gemiddelde leeftijd van mannen uit de groep bij wie de IVF niet succesvol was, was 43 1/2 jaar.

Dat komt volgens de wetenschappers omdat het eitje van een jonge vrouw in staat is de eventuele tekortkomingen van ouder zaad aan te vullen, maar voor oudere eitjes is dit vaak een te zware strijd.

Onderzoeker Michael Dahan ziet daarom een simpele oplossing voor oudere vrouwen met een kinderwens: “Neem een toyboy wiens sperma in betere conditie is. Eigenlijk heb je hiermee dus gewoon een biologisch argument om couger te worden.”

Lees ook:18-jarige mannen moeten sperma laten invriezen
Lees ook:Je kunt wel jokken, maar mensen ruiken gewoon hoe oud je bent
Lees ook:Kinderen van oude vaders leven langer, maar zijn minder mooi
Lees ook:Oude vaders verwekken meestal dochters
Lees ook:Niet alleen cougars, maar ook cheetah’s staan in de rij voor een toyboy!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>