Relatie OK, seks o nee!

Happy-CoupleHet leger der aseksuelen groeit en de moderne stressmens anno nu heeft veel minder libido dan de generatie onze ouders, grootouders en overgrootouders.

Zij hadden nog geen TV en alles wat ons digitaal maar bezig houdt en als het geld voor de lampolie ook op was dan gingen ze lekker in de bedstee.

Wij lullen over seks, maar doen het steeds minder. En voor sommigen hoeft dat ook helemaal niet zo neig……..

In Nederland is er RelatieZonderSeks.nl een site waarop mensen een partner kunnen vinden zonder dat ‘dat ene’ om de hoek komt kijken. In Groot Brittannië is er al Platonic partners en in de VS is er 2date4love.com

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft het een half jaar niet gedaan, blijkt uit het meest recente onderzoek naar de Seksuele Gezondheid van Nederland (2011).

Een deel hiervan zou het wel willen doen, een ander deel kan of wil niet. Er is onvoldoende onderzoek naar de groep gedaan om te zeggen wat de belangrijkste redenen hiervoor zijn.

Maar medicijnen voor depressie of een ziekte als kanker, kunnen effect hebben. Er zijn ook mensen die er gewoon geen behoefte aan hebben: aseksualiteit. Het vinden van een partner is niet eenvoudig voor deze groep.

sitestat

Lees ook:Pronte vrouwenborsten en weelderige mannenlokken vinden elkaar
Lees ook:Georganiseerde partner levert vettere bankrekening op
Lees ook:Wat is de meest verliefde stad van Nederland?
Lees ook:Als de hond meer liefde krijgt dan jij
Lees ook:NS rijdt liefdestrein voor smachtende singles

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>