Als je voor het eerst samen naakt bent…..

Heb je je ooit afgevraagd wat die ander doet en denkt wanneer hij of zij jou voor het eerst naakt ziet?

Volgens seksexperte Tracey Cox in The Daily Mail zijn er veel overeenkomsten tussen mannen en vrouwen.

Maar ook verschillen…….

Wat een man denkt en voelt:

1. Jippie, ik ga seks hebben
Op het moment dat je als naakte vrouw voor hem gaat staan, denkt hij waarschijnlijk als eerste aan de mogelijke gevolgen. Die lijken helemaal nog niet zo slecht te zijn. Dit juichgevoel wordt echter al snel overgenomen doo

2. De grootte
‘Is mijn penis groot genoeg?’ In tegenstelling tot vrouwen, zitten de mannelijke geslachtsorganen aan de buitenzijde van zijn lichaam. Daarom zijn mannen koortsachtig op zoek naar haar gelaatsexpressies. Hij wil weten of hij haar verwachtingen kan inlossen.

3. Prestatiedruk
De eerste keer seks betekent voor veel mannen toch heel wat druk: vrouwen kunnen hun genot nog faken, maar kerels moeten toch hun gereedschap aan het werk krijgen, vinden ze. En dat moeten zijzelf doen.

4. Borsten
Na de eerste schichtige blikken, kunnen mannen genieten van het uitzicht. De eerste plaats waar zijn ogen blijven hangen? Bij de borsten. Een misschien wat ‘angstig’ moment vrouwen, nu die perfecte beha uit is.

5. Zijn mening over haar haar
Na de borsten te hebben bekeken, is nu de schaamstreek aan de beurt. Een man zal waarschijnlijk meteen laten merken wat hij van het geschoren, getrimde of speciaal geknipte schaamhaar vindt.

6. Wat hij van haar lichaam leest
Als je als vrouw je ene arm gebruikt om je borsten te bedekken en de andere rond je middel slaat, denkt een man dat hij vrij standaard seks zal ervaren. Vrouwen die mooi rechtop staan en hun schaamte overwinnen, ogen nog tien keer aantrekkelijker dan ze zelf denken.

Wat een vrouw voelt en denkt:

1. Effe scannen
Vrouwen letten minder op specifieke details en scannen eerder het hele lichaam. Ze beginnen bij de borstkast, letten even op de buik(spieren), blijven kort hangen bij het middel maar vergeten ook zeker de benen niet.

2. Wie is de mooiste?
Vrouwen kunnen niet laten om te kijken en te vergelijken. Niet alleen onderling, maar ook bij een man. Ojee: zijn benen zijn beter gevormd dan die van mij en waarom gaat een komt bij een man niet hangen?

3. Kroonjuweel
Natuurlijk zijn vrouwen van nature nieuwsgierig en zullen ze het mannelijke pronkstuk niet overslaan. Toch schrikken vrouwen altijd even wanneer ze een grote zien. Het is niet altijd waar dat vrouwen graag vrijen met grootgeschapen mannen.

4. Overeind
Vervolgens gaan vrouwen op zoek naar de erectie. Als mannen nog niet meteen opgewonden zijn en nog geen erectie hebben, denken vrouwen bijna altijd dat dit aan hen ligt.

5. Reactie
Daarna kijken vrouwen naar de mannelijke reactie op hun lichaam. Dit baart hen eigenlijk de meeste zorgen. Ze hopen natuurlijk dat hij heel ‘blij’ wordt van haar.

Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen en hun waarneming is dat mannen altijd het geheel zien en dus niet zo lullig doen als de borsten wat minder zijn. Vrouwen kijken altijd eerst naar de details, om er pas later achter te komen dat de hele man in kwestie eigenlijk best ‘lekker’ is. Voor mannen geldt dus wel dat nagels en lichaamshaar en hygiëne in orde moeten zijn.

Of start samen met een lekker bad. Daarbij: doe het fijn & veilig!

Lees ook:Mannen zijn stukken tevredener over haar borsten dan de vrouwen zelf
Lees ook:Mannen houden niet van neptetters!
Lees ook:Helft jonge vrouwen heeft liever grote cupmaat dan groot IQ
Lees ook:Vrouwen kijken nog meer naar borsten dan mannen
Lees ook:En waar kijken mannen het eerst naar bij een vrouw?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>