Ook te moe voor seks ‘s avonds?

Een hectisch sociaal leven, drukke werkschema’s en kinderen zorgen ervoor dat veel volwassenen aan het eind van de dag, laat staan: ‘s nachts, te uitgeput zijn om aan seks te doen……..

Volgens een studie is maar liefst 70% van de paren ‘s avonds te moe voor seks.

Meer dan de helft van de 3000 ondervraagden wees in de afgelopen maand al een poging van hun partner af en 20% zei deze week nog ‘nee.

Tweederde geeft toe alleen voldoende energie voor seks te hebben in het weekend, wanneer ze er de volgende ochtend niet vroeg uit hoeven.

Een tekort aan slaap is de voornaamste reden waarom stellen vaak te moe zijn voor seks. Daarna volgen lange werkuren, een later naar bed komende partner, het lang wakker gehouden of vroeg wakker gemaakt worden door kinderen en drukke sociale levens.

De onderzoekers vonden ook dat meer dan de helft weigert na een bepaald tijdstip nog lichamelijk in de weer te gaan, met 10 uur ‘s avonds als gemiddelde. Een kwart wil zelfs geen seks meer na negenen, zo meldt Daily Mail.

Toch vindt 60% dat er meer moeite gedaan moet worden om tijd te maken voor seks. De helft maakt weleens ruzie over de lage seksfrequentie, terwijl het bij 17% zorgt voor een einde aan de relatie.

Lees ook:De redenen dat het seksleven indut
Lees ook:Partners ontspannen alleen tussen 9 en 10 ‘s avonds samen
Lees ook:Vrouwen liggen wakker van geldsores. Mannen zonder reden
Lees ook:Vrouwen hebben meer last van overschakelen naar wintertijd dan mannen
Lees ook:Huwelijksnacht? Meer snorgasme, dan orgasme!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>