Wat te doen met foto’s waar je met je ex op staat? Knippen en plakken maar!

Een bekend fenomeen: trouw-foto’s, -albums en -filmpjes die na de scheiding op de vuilnishoop gaan. In deze digitale tijden kan dat natuurlijk met een druk op de knop. Maar wat als je een veelbekeken facbook- of instagram-account hebt?

Baylee Woodward heeft er zeker een boeiend jaar opzitten, ook op haar social media. Ze werkte op een vakantieschip, zag zodoende veel van de wereld en plaatste mooie kiekjes op Instagram. Maar op veel daarvan staat ze met haar vriendje, met wie het inmiddels over en uit is. Die ex was haar baas op de boot en hun relatie kende een vervelend einde: hij heeft haar ontslagen. “De breuk kwam behoorlijk aan. We waren continu bij elkaar en ineens zette hij me op straat,” vertelt Baylee aan entertainmentsite Buzzfeed.

Tijdens hun avonturen op zee maakten de ze veel foto’s. “Ik wilde een kiekje delen ter herinnering aan mijn reizen, maar hij stond op de beste foto’s. Ik kon hem er niet uit croppen of blurren. Dat zou lelijk zijn. Toen kwam ik op het idee om iemand anders zijn gezicht er digitaal op te plakken. Ik dacht meteen aan acteur Zac Efron.” Zo gezegd, zo gedaan.

Baylee is nu op internet in het gezelschap van de ‘Baywatch’-ster. “Sorry Zac, je maakt geen deel uit van mijn toekomstplannen. Maar als je wil: wandel gerust mijn leven binnen”, staat er bij de plaatjes die al 6000 likes kregen.

Lees ook:Afgewezen minnaar bijt vrouw oor af
Lees ook:Mannen en de witte legging
Lees ook:Comédienne Beth Stelling zet haar blauw geslagen benen op Instagram
Lees ook:Nooit meer alleen uit eten dankzij een ‘foodbuddy’
Lees ook:Regina’s jacht naar haar verloren liefde

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>