Nigella Lawson moet scheiding uit de krant vernemen

SUNNigellaDe zaken liggen toch net weer even anders dan we dachten.

Na een uit de hand gelopen etentje een paar weken gelden verschenen er foto’s van paparzzi in de kranten waardoor duidelijk was dat het stel Nigella Lawson & Charles Saatchi het niet zo gezellig meer hebben.

Charles lijkt haar zelfs een aantal keren bij de keel te grijpen op de foto’s. Toen er een paar dagen later een verhuiswagen voor hun exclusieve pand in Londen stond, dacht iedereen dan ook dat Nigella de benen nam.

Maar niet is minder waar. De oude Saatchi is boos op Nigella omdat zij het niet voor hem heeft opgenomen in de pers en wil daarom scheiden.

Nigella op nu haar beurt is boos dat ze gisteren in de Britse tabloids moet lezen dat haar man wil ¬†scheiden, terwijl ze daar nog helemaal niet over hadden gesproken…….

Vrienden van de bekende tv-kok zijn er zeker van dat Lawson ervan overtuigd was dat het weer goed kon komen tussen Nigella en Charles. “Ze had geen idee dat hij de scheiding al zou aanvragen.”

“Ze probeert hem te bellen, maar ze krijgt hem niet te pakken”, aldus een vriend aan The Sun.

Dit zou nooit haar bedoeling zijn geweest. “Ze hoopte oprecht dat ze het weer goed konden maken als ze binnenkort terug zou komen van een werktripje naar Amerika.”

Volgens de Engelse krant leek het haar een goed idee om eerst wat tijd alleen door te brengen voordat ze het weer zouden gaan proberen. “Dit gaat nu niet meer lukken.”

De bron benadrukt dat Nigella het vreselijk vindt om te gaan scheiden. “Het is een traditionele vrouw, dus dit is een drama voor haar.”

Saatchi meldde gisteren dat hij en de tv-kok de laatste tijd uit elkaar waren gegroeid. Dat was een van de redenen voor de breuk.

Een andere ingewijde meldt dat de twee het al langere tijd niet eens kunnen worden over de drukke baan van ‘de goddelijke huisvrouw’. “Haar vele werken irriteerde Charles. Hij wilde dat zij hem meer steunde.”

Lees ook:Grijp jij in als je ziet dat een man zijn vrouw mishandelt?
Lees ook:Nigella Lawson heeft ‘Divorce Queen’ Fiona Shackleton ingeschakeld
Lees ook:Nigell(issim)a Lawson & Saatchi (& Saatchi) uit elkaar
Lees ook:Goddelijke Huisvrouw Nigella: dump die oude foute Saatchi toch!
Lees ook:‘Bewust ontkoppelen’ is het tegengestelde van vechtscheiden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>