Goddelijke Huisvrouw Nigella: dump die oude foute Saatchi toch!

GoddelijkeHuisvrouwDat de schathemelrijke zakenman en kunstverzamelaar Charles Saatchi zijn vrouw en ‘goddelijke huisvrouw’ in een restaurant letterlijk naar de keel vloog is natuurlijk al erg genoeg.

Maar dat geen van de omstanders ingreeep, maar dat het relatie-incident wel op foto en video is vastgelegd voor de hele wereld is natuurlijk ronduit tragisch.

Saatchi is inmiddels verhoord, heeft zijn wangedrag toegegeven en moet niet nogmaals over de streep gaan……..

Ik denk dat de hele wereld denkt (en ik schrijf het!) Dumpen Nigella. Jij redt jezelf met  je kinderen van je overleden eerste echtgenoot echt wel zonder dit zwijn!

The Sun schrijft vandaag dat de kunstverzamelaar een officiële waarschuwing heeft gekregen van de politie.

Dit weekend doken foto’s op van Charles en Nigella, die zichtbaar verwikkeld waren in een echtelijke ruzie. Op de beelden is te zien hoe Charles (70) zijn echtgenote (53) bij de keel grijpt. De Britse zakenman heeft tegenover de politie erkend dat hij zijn vrouw op die manier heeft vastgepakt.

Eerder verklaarde hij dat het allemaal wel meeviel met de ruzie. ‘De foto’s zijn vreselijk en ze geven een heel ander beeld van wat er werkelijk is gebeurd.’ Volgens hem zou Nigella alleen hebben gehuild omdat ze niet van ruziemaken houdt, niet omdat ze pijn had.

Nigella verliet zondag de echtelijke woning met een koffer in haar hand. De tv-kok heeft geen officiële aanklacht ingediend tegen haar man. De politie heeft zich alleen met de kwestie bemoeit, omdat dat verplicht is zodra er aanwijzingen zijn voor huiselijk geweld.

Lees ook:Nigell(issim)a Lawson & Saatchi (& Saatchi) uit elkaar
Lees ook:Grijp jij in als je ziet dat een man zijn vrouw mishandelt?
Lees ook:Nigella Lawson moet scheiding uit de krant vernemen
Lees ook:Nigella Lawson heeft ‘Divorce Queen’ Fiona Shackleton ingeschakeld
Lees ook:‘Bewust ontkoppelen’ is het tegengestelde van vechtscheiden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>