Negerinnen zijn verstandig: zij trouwen het minst!

De Verenigde Staten is als immigratieland natuurlijk een smeltkroes van verschillende culturen, mixes en kleuren.

Daar kun je dus leuke statistieken op loslaten.

Zo blijkt bijvoorbeeld dat de zwarte vrouwen het minst trouwlustig zijn…..

Hiervoor gebruikte men een rapport van het National Centre for Health Statistics, waarvoor tussen 2006 en 2010 er 22682 personen zijn ondervraagd in de leeftijd van 15 tot 44 jaar.

40% van de vrouwen is nog nooit getrouwd geweest. Opvallend was dat onder de 12279 gestudeerde vrouwen die nooit zijn getrouwd dit percentage van 33% (in 1995), naar 38% steeg. Studie heeft dus bij de dames wel degelijk invloed op het aangaan van een huwelijk.

Het hoogste percentage die nog nooit zijn getrouwd waren, ligt bij zwarte vrouwen (55%), gevolgd door in de Verenigde Staten geboren Latina’s (49%), Aziaten (39%) en blanken (34%),

Mensen trouwen niet alleen minder, ze gaan ook minder samenwonen. Tevens bleek dat de helft van de huwelijken strandt binnen 20 jaar. Hiervoor werden de gegevens van vrouwen tussen de 15 en 44 jaar bekeken sinds 1973. Mannen werden later toegevoegd aan het onderzoek.

Een aantal factoren heeft invloed op de kans van een echtscheiding, waaronder het opleidingsnivau. Zo is bijvoorbeeld 78% van de vrouwen met ten minste een bachelor-diploma nog steeds getrouwd na 20 jaar. Dit in vergelijking met 41% van de respondenten die niet verder kwamen dan een middelbare schooldiploma.

Lees ook:Mei-mensen zijn het minste ziek, oktober-mensen het meeste
Lees ook:Het leger der dikke Nederlanders groeit door
Lees ook:Mannen vaker door douane gecontroleerd dan vrouwen
Lees ook:Na alimentatie DNA-test blijkt tweeling van 2 verschillende vaders
Lees ook:Pilgebruiksters zijn jaloerser

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>