Amicaal scheiden in het echtscheidingshotel

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Maar gisteren opende ook het Echtscheidingshotel in Nieuwegein haar deuren.

Daar kun je op moderne wijze soepel van elkaar af en is er begeleiding voor het hele gezin…………..

Scheidende partijen en hun kinderen worden allemaal gesteund en begeleid door een team van deskundigen, zoals een (kinder)psycholoog, makelaar, accountant, etc. Ieder team wordt afgestemd op het gezin en staat onder leiding van een ervaren familierechtadvocaat.

Begrip en respect voor elkaar vormen binnen het concept de basis voor een succesvolle overlegscheiding. Zonder deze kernwaarden is de kans op een langdurige en kostbare vechtscheiding immers groot.

Er wordt daarom gestart met voorlichting en training. Wat betekent de scheiding voor hem/haar en welke impact heeft alles op de kinderen. Hierbij is niet alleen aandacht voor het juridische en financiële, maar ook voor het emotionele vlak.

Na voorlichting en training start de scheiding. De echtgenoten kunnen hierbij kiezen voor mediation (samen een advocaat) of collaborative divorce (ieder een eigen advocaat). In beide gevallen staan een positieve insteek, overleg en samenwerken centraal, waarbij de advocaat /mediators zorgen voor een goed verloop. Wanneer beide echtgenoten dit willen en zich hiervoor inzetten, is een totale oplossing nog hetzelfde weekend mogelijk.

Kenmerkend voor Echtscheidingshotel is de positieve benadering. Natuurlijk is het negatief wanneer een huwelijk mislukt, maar dat wil niet zeggen dat ook de scheiding op die manier benaderd moet worden. Om een huwelijk gezamenlijk en/of effectief te kunnen afwikkelen, is juist een positieve benadering van belang. In het Echtscheidingshotel kijken we daarom niet teveel naar het verleden, maar vooral naar de toekomst.

Naast het hotelconcept beschikt het Echtscheidingshotel over ruim 20 kantoorlocaties door heel Nederland, waar iedereen terecht kan voor alle vormen van scheidingen door een advocaat tegen zeer scherpe tarieven.

Lees ook:Nederlands Echtscheidingshotel wordt serie op Amerikaanse TV
Lees ook:Het echtscheidingshotel: uit elkaar gaan op niveau
Lees ook:Scheiden o.l.v. Goedele Liekens in ‘Divorce Hotel’
Lees ook:Indiase vrouw die geen seks wilde in ‘honeymoon’ is vrijgepleit
Lees ook:Scheiden met Goedele

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Amicaal scheiden in het echtscheidingshotel

  1. Pingback: Het echtscheidingshotel: uit elkaar gaan op niveau | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>