Bijna 11 jaar getrouwd? Oef!

Boring!Ben je stiekem al een beetje bezig met de voorbereidingen van jullie koperen bruiloft?

Ben je al bijna 11 jaar getrouwd? Let dan op!

Want er is nu uitgerekend dat de kans op een huwelijkscrisis het grootst is bij een gemiddelde huwelijkslengte van 10 jaar en 11 maanden……….

Dat blijkt uit Brits onderzoek door een grote datingwebsite onder 3000 getrouwde mannen en vrouwen.

Na bijna 11 jaar in de huwelijkse staat begint bij de meeste paren de verveling toe te slaan. De romantiek is verdwenen en de partners hebben genoeg van de dagelijkse beslommeringen.

Een kwart van de ondervraagden van dit huwelijksonderzoek bekent dat de vonk is verdwenen, omdat ze nooit meer met elkaar op stap gaan en geen romantische dingen voor elkaar doen.

Eenvijfde geeft aan dat hun seksleven na ruim 10 jaar het dieptepunt heeft bereikt en dat ze niet meer opgewonden raken van elkaar.

12% kon zich zelfs niet meer herinneren wanneer ze voor het laatst een compliment hadden gekregen van hun partner.

Eerdere analyses van advocatenkantoren bewezen reeds dat de meeste scheidingen uitgesproken worden gemiddeld 12 jaar na de trouwdag.

Lees ook:Liefde zonder lusten: dat is liever knuffelen dan neuken
Lees ook:Bij een echtscheiding krijgt de ander per definitie de schuld
Lees ook:Als de seks is uitgedoofd, maar de liefde nog niet
Lees ook:Vrouw van nu is 13 uur per week bezig met/aan haar aanrecht
Lees ook:Vrouwen onder elkaar geven mannen graag cijfers voor (on-) aantrekkelijkheid

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijna 11 jaar getrouwd? Oef!

  1. PolyAmóryWorld

    Voor veel mensen werkt de Monogamie niet of niet meer. Polyamory komt steeds vaker voor en betekent dat er ruimte in je relatie wordt gecreeërd voor een 2e liefdes relatie gebasseerd op open en eerlijkheid. Onze omgeving raakt steeds meer met de term Polyamory bekend. Als een partner verliefd wordt betekent dit meestal het einde voor de relatie/huwelijk. Het vertrouwen loopt vaak onherstelbare schade op in de relatie/huwelijk en leidt geregeld tot een scheiding met daarbij de enorme gevolgen voor de kinderen die er bij betrokken zijn. Maar er is dus nóg een alternatief voor sommigen stellen die nog wél van elkaar houden maar ook ruimte willen maken voor deze nieuwe relatie vorm. Voor hen hebben wij vanuit onze persoonlijke ervaring een dating community voor PolyAmoryWorld opgezet. PolyAmoryWorld Voor hen bestaat er nog steeds de mogelijkheid om het gratis Full membership te verkrijgen op onze site…de site is nog n.l. steeds gratis.
    Jullie zijn allen van harte welkom! Open Hearts with Open Minds!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>