Neem jij wraak?

Beelden van vrouwen die kleding verknippen van hun ex, of de hele boel op straat gooien, en mannen die sieraden en verlovingsringen terugeisen na het verbreken van de relatie blijken in Nederland niet vaak voor te komen………..

Aldus blijkt uit onderzoek door Interview/NSS. Slechts 4% geeft toe wel eens spullen van een ex te hebben vernield of vernietigd.

Denk daarbij aan foto’s en sieraden. In de regel worden eigendommen netjes, na overleg, aan elkaar teruggegeven. Als er toch spullen worden gehouden zijn dat meestal foto’s of cd’s, in ieder geval iets met emotionele waarde. Om het daarna, al dan niet, te vernietigen.

Bijna de helft van de Nederlanders vraagt zelfs niet de ring terug en verwacht dat ook niet.

Verder blijkt dat het verbreken van een relatie kostbaar kan zijn en dat dit voor 15% reden is om de relatie zelfs niet te verbreken.

De verkoop van een huis, de hypotheek en de verhuizing zijn belangrijke obstakels. Het opgeven van een luxeleventje speelt zelfs bij 38% van de Nederlander een rol.

Lees ook:Sextingen met een ander is overspeliger dan zoenen met een ander
Lees ook:Dumpen via hashtag #TransformationTuesday
Lees ook:Na je scheiding ben je van 8 ‘vrienden’ verlost
Lees ook:Waarom de voorjaarsschoonmaak zo’n orgastisch genoegen is
Lees ook:Vrouwen worden toleranter t.o.v. vreemdgaan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>