Iedereen heeft het over de 25 jaar oudere vrouw van de Franse president

TrumpsVsMacrons

Leeftijdsverschil tussen partners, wat wordt daar toch hypocriet mee omgegaan. Inmmers een man die een stukken jongere vrouw aan zijn arm heeft, is een held. Oude bok valt voor groen blaadje. Een vrouw die een jongere man verschalkt wordt enigszins lacherig voor cougar versleten en de man in kwestie voor toyboy.

Melania Trump, de 3e en huidige echtgenote van de Amerikaanse president is 46; ‘The Donald’ is 70. Niemand die daar een woord aan vuil maakt. In Frankrijk speelt het omgekeerde. Je zou denken dat in het land van ‘l amour niemand daar een punt van maakt, maar al weken (en zeker sinds zijn overwinning gisteren) staan de gossip én de serieuze pers bol van het feit dat 39-jarige Macron al 20 jaar getrouwd is met de nu 64-jarige Brigitte Trogneux.

Zij was zijn docente en ze vielen voor elkaar toen hij haar 15-jarige leerling was. In het land van Trump gaat een juf daar de gevangenis voor in.

Bij elk artikel over dit onderwerp in de internationale pers wordt dan ook nog eens gemeld dat Macron niets doet zonder de toestemming van zijn echtgenote. Alsof hij een doetje zou zijn. Wat een onzin zeg.

 

 

Lees ook:Een jongere partner maakt zeker gelukkig, maar het duurt maar even
Lees ook:Donald Trump-haters kunnen vluchten in Canadese armen
Lees ook:Opnieuw een internetgeliefde in Kameroen ‘zomaar’ overleden
Lees ook:De MILF is dood; leve de WHIP
Lees ook:Jonge mannen die van oude vrouwen houden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>