Madonna dumpt toyboy Timor: de sorbet is op!

Gisteren nog had de Nederlandse danser Timor Steffens nog zijn ‘coming out’. Nee, hij is geen homo (of nog niet) maar onderhoudt al enige tijd een relatie met wereldster Madonna, die meer inhoudt ‘dan alleen vriendschap’.

Vandaag is het internationale shownieuws dat de Queen of Pop haar ‘Dutch Dancer’ tijdens een vakantie in Zuid Frankrijk de koffers heeft laten pakken. Over en uit.

Is een toyboy hebben zoiets als een ‘trophywife’ bij mannen, is het een tijdelijke troostjongen of is het een noodzakelijke oppepper voor een ingedeukt vrouwen-ego zo rond de menopauze.

Feit is dat vooral rijke (en/of beroemde) vrouwen) zich wagen aan een dergelijke verbintenis en dat het vroeger of later toch weer uit is……….

Experts noemen dit een sorbetrelatie. Net als deze smaakverfrisser tussen gerechten door, is dit een leuke afwisseling, maar duurt het vaak niet lang.

Hij moet wel aan wat voorwaarden voldoen: de man in kwestie moet de vrouw goed bij haar liefdesverdriet kunnen troosten, zal bij vrienden beschreven worden als een frisse wind, hij ziet er goed uit en besteedt veel aandacht aan de vrouw in kwestie.

Als je je vernederd voelt over een echtscheiding of je ex-man heeft een jongere vriendin, is de sorbetrelatie een duidelijke boodschap ‘Wat hij kan, kan ik ook nog’ of ‘Ik ben over hem heen’.

Relatie-expert Jackie Walker: “Het is heel normaal om na een breuk een nieuwe, luchtige relatie aan te gaan om bevestiging te krijgen dat je nog steeds aantrekkelijk bent voor het andere geslacht. De toyboy moet het zelfvertrouwen van de gedumpte en gekrenkte vrouw terug een boost geven. Als je nieuwe geliefde dan nog eens jonger en aantrekkelijker is dan je ex dan is dat een extra bonus.”

Toch is de gemiddelde sorbetrelatie geen lang leven beschoren. “Een verhouding met dit soort mannnen eindigt vaak even snel als het begon. Iets starten wanneer je vol negatieve emoties zit, kan ervoor zorgen dat je nieuwe geliefde perfecter lijkt dan wanneer je er je tijd voor had genomen. Dit zorgt er ook voor dat de breuk van die sorbetrelatie voor dubbel zoveel pijn zorgt, omdat de emoties van die eerste scheiding er nog bij komen”, besluit Walker.

Lees ook:Heleen van Royen ziet ‘sorbetrelatie’ met Bart Meeldijk niet voor eeuwig
Lees ook:Trouwen gaat om liefde, echtscheiden om geld
Lees ook:De band tussen een man en zijn moeder is een onverbrekelijke
Lees ook:Met een toyboy ga je eerder dood!
Lees ook:Relatiebreuk overschat

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>