Naar sexy babes loerende mannen: belangrijkste reden voor vakantieruzies

Een man kan het nou eenmaal niet helpen: hij moet naar vrouwen kijken, ook al is hij stikgelukkig met zijn partner.

Dat kan op straat en in de stad al weleens tot behoorlijke echtelijke bonje leiden, maar aan het strand is het de nummero uno ergernis van de echtgenotes………

Zo blijkt uit een enquête onder 1000 Britten door reissite Latedeals.co.uk.

Ook het feit dat veel mannen iets willen doen op vakantie terwijl dames verkiezen te rusten op het strand, zorgt voor spanningen in relaties. Waar en vooral wat te eten en de alcoholconsumptie kan ook de rust op reis vestoren.

Bijna 8 op de 10 stellen geeft toe tenminste 2 fikse ruzies te hebben gehad op een vakantie van 14 dagen, 62% had dagelijks herrie.

Bij 6% verhitten de gemoederen zodanig dat ze aparte kamers vragen in het hotel. Andere redenen voor discussies: kaartlezen, bagage (hij heeft te weinig bij, zij te veel), de vrouw die veel tijd nodig heeft om zich klaar te maken voor het avondeten, het uitgave-patroon, op tijd op de luchthaven komen en problemen met de wisselkoers.

Calum Macdonald van Latedeals: “Iedereen heeft zo zijn eigen idee over de ideale vakantie. Als deze botsen bij partners starten de ruzies. Het is ronduit schokkend te vernemen hoeveel koppels kibbelen wanneer ze ‘lekker weg zijn’. De oplossing is compromissen sluiten. Samen activiteiten ondernemen die beide partijen plezieren, zodat niemand een ontevreden gevoel aan de vakantie overhoudt.”

Eerder deze week bleek uit onderzoek dat er steeds meer stellen zijn die apart van elkaar op reis gaan. Waarschijnlijk dus maar beter ook.


Lees ook:De lekkerste mannen van nu volgens vrouwen
Lees ook:Sociale netwerken leveren geduvel tijdens de vakantie
Lees ook:Na 4 maanden verkering op vakantie…
Lees ook:Vakantieweken zijn ideaal als oppepper voor ingedut seksleven
Lees ook:Vakantieleed

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>