Leer de kunst der ‘vrijage’ weer!

De romantiek is stervende. We schreven er eerder over.

Vrouwen in een relatie snakken nog steeds naar romantiek.

Ze willen horen van hun man dat hij haar nog mooi en geweldig vindt en dat hij van haar houdt als van geen ander.

Vrouwen willen graag meegenomen worden op romantische weekendjes en als dat allemaal nog te moeilijk is, willen ze toch eigen zo nu en dan wel een bos van hun lievelingsbloemen krijgen van manlief.

Helaas, de moderne man van nu is het verleerd: het blijven verleiden van zijn vrouw, ook wel de kunst van de vrijage genoemd…………….

Het blijkt uit een enquête onder 1.177 volwassenen, uitgevoerd door een Britse verzekeringsmaatschappij.

Zij achterhaalden dat de ridderlijkheid het snelst aan het vervagen is onder de jonge mannen.Het merendeel van de jonge vrouwen heeft al meer dan een jaar geen verrassing van hun partner ontvangen.

1 op 5 vrouwen heeft de illusie van het krijgen van ‘een bloemenruiker’ ook al laten varen. 1 op 10 mannen onder de 25 koopt nooit een cadeau en meer dan de helft van de vrouwen betaalde de helft of de volledige rekening op hun eerste date. Slechts 3% van de dames vergat een verjaardag van haar partner, bij mannen is dit ruim 10%.

Onderzoeker Jacky Brown betreurt dat moderne mannen de kunst van de romantiek vergeten zijn. “Cadeaus of giften zijn een belangrijke manier om de liefde levend te houden. Daarbij telt de gedachte, niet de prijs van het cadeau”. En heren, u weet wel toch dat het ‘voorspel’ al begint ver voordat u in bed beland?

Lees ook:Mannen verwachten op Valentijnsdag meer romantiek dan vrouwen
Lees ook:Beginnende december-koorts breekt uit
Lees ook:Vaste relatie: lust daalt, romantiek stijgt
Lees ook:Mannen worstelen met liefdesbrief
Lees ook:Persoonlijke cadeaus scoren het best

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>