Mannen mild over lesbo-affaire partner. Andersom veel minder!

De reacties van heteroseksuele mannen en vrouwen zijn totaal verschillend als zij te horen krijgen dat hun partner een homoseksuele affaire heeft.

Mannen trekken een lesbo-affaire van hun vrouw 3x zo goed als vrouwen een homo-affaire van hun man…………

Dit blijkt uit een studie van onderzoekers Jaime C. Confer en Mark D. Cloud, onder 700 studenten. 60% van de mannen zou gewoon verder willen met zijn partner, tegenover slechts 26% van de vrouwen.

Volgens de onderzoekers schuilt het verschil in toegeeflijkheid in de evolutiepsychologie. Een man die zijn vrouw betrapt met een andere vrouw, zou daarin onbewust een extra mogelijkheid zien om zichzelf voort te planten.

Wanneer een vrouw haar echtgenoot ‘betrapt’ op een homo – affaire, heeft ze het gevoel hier niet mee te kunnen concureren, omdat ze nou eenmaal vrouw is. Ze heeft dan ook sneller dan een man het gevoel dat ze voor haar partner niet meer interessant is.

Als het om hetero-affaires gaat liggen de verhoudingen helemaal anders. Dan zijn vrouwen soepeler. 33% van de vrouwen zou een dergelijke fout van haar man accepteren, tegenover 25% van de mannen.

Lees ook:Vreemdgangers willen niets liever dan betrapt worden door hun partner
Lees ook:29 jaar en voor de 5e x de bruid!
Lees ook:Vreemd gegaan en via internet aan de schandpaal van de ganse wereld genageld
Lees ook:Mensen gaan minder vaak vreemd, maar scheiden vaker
Lees ook:Wat je dus NIET moet doen als je betrapt bent op vreemdgaan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>