Het huwelijk is de moord op je seksleven

Geen seks vóór het huwelijk. Neehee: geen seks in het huwelijk.

Ik heb ooit een seksuoloog horen zeggen dat paren in het eerste jaar van hun samenzijn net zo vaak seks hebben als in het hele verdere verloop van hun relatie.

Eenmaal getrouwd is de frequentie dus behoorlijk afgenomen…………

Uit onderzoek van lovinglinks.co.ukblijkt  3000 Britse getrouwde mensen blijkt dat paren voor ze trouwen meer dan 4x per week seks hebben, maar na 3 jaar daalt dit reeds naar 1x per week.

Iets minder dan de helft van de getrouwden zegt dat hun relatie meer op vriendschap dan op liefde lijkt.

60% zegt dat hun seksleven slechter werd na het huwelijk, omrdat ze geen moeite meer doen voor elkaar. Eenderde vindt de partner niet meer zo aantrekkelijk.

8 op de 10 paren zit in een sekssleur: ze doen het steeds op hetzelfde moment, op dezelfde plaats en in dezelfde positie. 79% is gelukkiger met een goede nachtrust danmet vermoeiende spontane seks midden in de nacht.

Tweederde van degenen die overspel pleegden zeggen dat die seks geweldig was in vergelijking met thuis. Eenvijfde van degenen die trouw bleven, zouden wel vreemdgaan als de gelegenheid zich voordeed.

Evenveel mensen zou het begrijpen als hun partner bekent met iemand anders geslapen te hebben. Een kwart gaf toe dat ze een onenightstand hadden om hun sekshonger te stillen.

Tweederde van de koppels geeft hun hectische levensstijl de schuld van hun slechte seksleven, 80% is vaak te moe aan het einde van de dag en 70% zou meer seks hebben als hun partner meer moeite zou doen op romantisch vlak.

Woordvoerder van ‘The Loving Links’: “Partners zullen tegenwoordig sneller hun geliefde vergeven als hij of zij een onenightstand heeft. Het is nooit leuk te horen dat je partner niet tevreden is over wat er thuis in de slaapkamer gebeurt, maar als dat ervoor zorgt dat er weer wat extra moeite gestoken wordt in de relatie, is het niet alleen maar slecht.”

Lees ook:De nieuwe norm voor paren lijkt 1x per week seks
Lees ook:Met een TV aan het bed heb je dubbel zo vaak seks!
Lees ook:Seks is de barometer van een relatie, ook op latere leeftijd
Lees ook:Ingezakt seksleven? Zet het eens in een tabel!
Lees ook:Gebrek aan seks en spontaniteit maakt dat 60% ongelukkig is in relatie

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het huwelijk is de moord op je seksleven

 1. Vince30

  “Partners zullen tegenwoordig sneller hun geliefde vergeven als hij of zij een onenightstand heeft. Het is nooit leuk te horen dat je partner niet tevreden is over wat er thuis in de slaapkamer gebeurt, maar als dat ervoor zorgt dat er weer wat extra moeite gestoken wordt in de relatie, is het niet alleen maar slecht.”

  Maar wellicht is het dan beter om dat bespreekbaar te maken vóór het (willen) vreemdgaan.
  Blijkbaar is er wel meer mis dan alleen maar meer of andere behoefte aan sex, namelijk openheid en eerlijk in je relatie!

    /   Reply  / 
 2. Pingback: De redenen dat het seksleven indut | Relatie

 3. Pingback: Hoe te slappe, te snelle, te slome en te saaie mannen super-minnaars kunnen worden | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>