Jaloers

Jaloezie in je relatie kan verstikkend werken. Die jaloezie die maakt dat je partner zijn hele leven op jou richt. Praatjes maken met collega’s, buren of zelfs vrienden wordt gezien als bedreigend. Je wordt contstant gecontroleerd door je partner en hij of zij vertrouwt je werkelijk voor geen meter………

Onzekerheid is vaak de reden dat mensen zo jaloers zijn, maar dat geeft direct een tegenstrijdigheid aan: als ze zo onzeker zijn en dus bang om jou kwijt te raken, waarom gedragen ze zich dan niet positiever?

Skuzzie heeft als tip: praat er met elkaar over, wees open en eerlijk naar elkaar toe. Een beetje jaloezie is niet erg, zelfs wenselijk zo nu en dan. Dat houdt alert en het maakt de relatie niet vanzelfsprekend. Maar als het zo erg wordt dat je partner je het liefst in een berenpak ziet rondlopen omdat een truitje met v-hals zijn jaloezie al doet ontluiken, is het dan niet al te laat voor een goed gesprek?

Lees ook:Froukje de Both en mensen die extreem jaloers zijn
Lees ook:Als zelfs Doutzen Kroes weleens jaloers is
Lees ook:Een snufje jaloezie is wel schattig
Lees ook:Een open relatie waarin je elkaar wat gunt
Lees ook:De anticonceptiepil maakt vrouwen minder sexy en meer jaloers

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jaloers

 1. Marleen

  Heey

  Ik herken mijzelf daar heel erg in!,
  Ik ben ook extreem jaloers ik ben gewoon
  geopserdeert!.
  Ik ben ook heel erg onzeker over mezelf ook al zeggen mensen tegen mij dat het helemaal niet nodig is maar ik voel me egt lelijk,en er hoeft ook maar een mooie vrouw op tv te komen dan wordt ik al helemaal gek!want dan denk ik dat hij haar veel mooier vind dan mij.
  en hij heeft ook veel contact met meisjes en dan gaat het alleen maar over school maar ik kan daar egt niet tegen dan denk ik gelijk dat hij iets van haar moet ofzo terweil dat helemaal niet zo is.
  Ik heb er ook vaak genoeg met hem over gepraat maar het heeft gewoon geen zin meer hij luistert op een of andere manier niet naar mij ik heb ook het iedee dat hij mij niet begrijpt en dat is zo frustrerend!, maar dit gaat egt de verkeerde kant op en ik weet gewoon niet meer wat ik er aan moet doen ik zit egt met me handen in het haar!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>