Geen zin

Zullen we vanmiddag naar het strand? Het weer is prachtig.

- Nah…geen zin.

Laten we van het weekend naar de bioscoop gaan, er speelt een leuke film.

- Mwah.

Kom, we gaan lekker een weekendje weg!

- Weekendje weg? Waarom?

Of gezellig uit eten vanavond?

- We hebben toch gewoon aardappels en groente in huis?

Wil je ongecontroleerde, wilde, zwetende, stomende seks?

- Hebben we vorig jaar toch al gehad?

Tja, wat doe je aan zo’n partner? Jij wilt van alles ondernemen, iets anders, iets leuks en stimulerends. Iets spannends, iets sportiefs.

Maar je partner wil niks, doet niks, kan niks en onderneemt niks.

Zo langzamerhand word je gek. Wat moet je doen? Er alleen op uit? Kan ja. Maar samen is zoveel gezelliger. En je hebt toch een relatie, je woont samen, bent getrouwd. Is het dan niet normaal dat je samen dingen onderneemt? Het hoeft heus niet elke dag, of zelfs niet elke week. Maar gewoon SOMS! Is dat teveel gevraagd?

Je vindt het ook helemaal niet erg om iets alleen te doen, of met je vrienden of vriendinnen of familie. Maar kom op nou toch! Waarom kan je partner die luie reet niet eens van die bank liften en samen met jou ‘andere’ activiteiten ondernemen?

Wat is dat toch met dat soort mensen? Zijn ze bang voor de buitenwereld? Vinden ze alles te duur, zonde van het geld? Of hebben ze gewoon geen interesses die buitenshuis plaatsvinden?

Je bent het zo langzamerhand ook zat om je partner overal mee naartoe te slepen zodat je op een feestje niet eens echt plezier kan hebben omdat je telkens weer die chagrijnige kop van je geliefde ziet, al dan niet verveeld hangend tegen een muurtje of gapend in een hoekje op de bank. Ondertussen doet hij niets anders dan op zijn horloge kijken en jou hoofdknikjes richting deur sturen.

Gezellig ja.

Zucht.

Wat doe je er aan?

Lees ook:Geen zin in seks
Lees ook:Alleen nog een man
Lees ook:Bierbiechten
Lees ook:Een leuke relatie
Lees ook:Steeds meer mensen gaan zonder hun partner op vakantie

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geen zin

 1. Doris

  Afschuwelijk, zo’n verveelde man aan je zij. Dan doe ik liever iets in mijn eentje, waarbij je je goed vermaakt, dan met z’n tweeen, met een grote kans dat allebei je dag wordt verpest.

    /   Reply  / 
 2. Britt

  Heel herkenbaar, ik heb een een relatie gehad met zo iemand. In het begin was hij heel anders, maar zodra we samenwoonden werd hij een saaie pietlut. Er kwam niks meer uit. Het is jammer, maar de liefde is dan snel over. Dan koop ik wel een plant.

    /   Reply  / 
 3. Louis

  Die mensen willen misschien niet mee doen aan al die aanstellerij om niets. Vraag eens wat hij echt wil doen. Dan sta je nog te kijken.

    /   Reply  / 
 4. Britt

  Dat heb ik gedaan, meerdere malen. Ik kreeg een schouderophalen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>