Hij gedraagt zich als een idioot

Sommige mannen maken er echt een potje van. Ja, sommige vrouwen ook, maar daar hebben we het nog wel over.

Ik denk even mee met de vrouwen die van die mannen meemaken die zeggen dat ze niet kunnen kiezen tussen hun minnares en hun vrouw. Die hun emoties zo serieus nemen dat het net kleine jengelende kinderen zijn en die alle aandacht opslokken juist door niet te vertellen wat ze denken………..

Wat moet je daar nou mee? Om het foute mannen te noemen gaat wat te ver, maar ze kunnen je het leven knap zuur maken. Zijn gedraai wordt de maat en jij moet maar zien waar het naartoe rolt. Zo voelt het.

Maar dames, er is redding. Analyseer hem. Fileer hem rustig en beheerst en haal alle neplaagjes eraf. Die mooie woorden, die seks, de cadeautjes en wijntjes, de avondjes naar film, zijn zogenaamde vrienden (die je nog nooit hebt gezien). Haal zijn moeder erbij als ze nog leeft en vraag of hij aan haar wil vertellen wat hij altijd al heeft willen zeggen. Vraag dat ook als zijn moeder niet meer leeft. Veel zal het niet zijn, namelijk.

Wel heeft hij dan jou iets te zeggen. Dat het jammer is dat je zijn moeder niet bent. En dan kun je rustig je spullen pakken en op zoek gaan naar een ander. Tenzij je moedertje wilt spelen natuurlijk. Dat kan ook. We leven in een vrij land.

Lees ook:Ergernis in je relatie? Ga mediteren!
Lees ook:Sommige dingen van je partner moet je niet willen weten…..
Lees ook:Wat zegt het bed over de man?
Lees ook:Danielle viert haar kartonnen huwelijk met Bradley Cooper
Lees ook:Zoenen onder de maretak: bestaat dat nog?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hij gedraagt zich als een idioot

 1. E. van Luijk

  Dag dames!,

  Ik kon het niet weerstaan om te reageren, wat ik hier las sluit naadloos aan op mijn vrouw, vandaar dat ik de tekst heb overgenomen, aangezien er weinig aan aangepast moest worden.

  Met vriendelijke groet,

  Sommige vrouwen maken er echt een potje van. Ja, sommige mannen ook. Ik denk even mee met de mannen die van die vrouwen meemaken die zeggen dat ze niet kunnen kiezen tussen hun minnaar en hun man. Die hun emoties zo serieus nemen dat het net kleine jengelende kinderen zijn en die alle aandacht opslokken juist door niet te vertellen wat ze denken.

  Wat moet je daar nou mee? Om het foute vrouwen te noemen gaat wat te ver (werkelijk?), maar ze kunnen je het leven knap zuur maken. Haar gedraai word de maat en jij moet maar zien waar het naartoe rolt. Zo voelt het niet alleen, zo is het.

  Maar heren, er is redding. Analyseer haar. Fileer haar rustig en beheerst en ga niet voor mooie woorden, die seks, evenals de cadeautjes en wijntjes, de avondjes naar film, wat overigens voor onze rekening komt, wat sowieso eindigt vanwege haar zogenaamde vrienden (die je nog nooit hebt gezien). Haal haar ouders erbij als ze nog leven en vraag of zij aan haar willen vertellen wat zij altijd al hebben willen zeggen. Veel zal het zeker zijn, namelijk.

  Wel heeft zij dan jou iets te zeggen. Dat het jammer is dat je haar vader niet bent. En dan kan zij rustig haar spullen pakken en op zoek gaan naar een ander. Tenzij je vader wilt spelen natuurlijk. Dat kan ook, totdat je falliet verklaard word. We leven in een vrij land.

  P.S: Dat “fileren” is haar goed gelukt, buiten mijn weten om wilt mijn familie geen contact meer met mij, hiervan werd ik later op de hoogte gesteld “omdat ze mij geen pijn wou doen”. Maar goed, welke vrouw die een dubbelleven leid wilt nu eenmaal dat de familie van de man hiervan op de hoogte is?.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>