Lekker latten

Gezien de vele scheidingen lijkt het erop dat een kinderloze lat-relatie tegenwoordig de ideale samenlevingsvorm is. Tuurlijk vind je iemand lief, zie je die graag en ben je graag bij elkaar. Maar waar het uiteindelijk om draait is: vind je het ook prettig met die persoon samen te wonen?

Eén huishouden te bestieren en samen de financiën te doen? Jezelf aanpassen aan zijn of haar gewoontes, tradities, dagindeling en onhebbelijkheden. Mocht een relatie dan toch mislopen dan scheelt dat heel veel heisa. Er hoeft geen huis of huisraad verdeelt te worden. De financiën waren al gescheiden en er hoeft niets uitgegeven te worden aan advocaten en notarissen, en heel belangrijk: er worden geen kinderen gekwetst.

Een lat-relatie zorgt er voor dat je toch dingen samen kunt doen, zoals uitgaan, sporten of een reisje maken. Vindt zij zijn vrienden botte boeren en vindt hij haar vriendinnen leeghoofden, dan is er bij een lat-relatie minder kans op pijnlijke confrontaties en verplichtingen zoals: ´je doet gewoon hoor!´ en´Dan ga je toch lekker boven zitten!´Gewoon lekker latten. Op die manier kun je ook prima indeling geven aan je liefde voor iemand.

Lees ook:LAT-relatie
Lees ook:De moderne vrouw houdt wel van een ouderwets hoffelijke man
Lees ook:Nederlandse vrouw wil een man met ‘beauty & brains’
Lees ook:Geen zin
Lees ook:Slecht dansen is op de singlemarkt geen probleem

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>