Astrologie: Steenbokken zijn overspelig, Boogschutters zijn trouw

Steenbok en Waterman zijn de sterrenbeelden die het meest geneigd zijn tot overspel.

Niet alleen in Nederland, maar ook in alle Scandinavische landen.

Daarentegen richten Boogschutters en Schorpioenen hun respectievelijke pijlen en scharen meestal maar op 1 persoon…….

Dit blijkt uit onderzoek van AshleyMadison door door het bestuderen van de geboortedata van hun ledenbestand.

“Soms kom je echt enorm interessante gegevens tegen wanneer je de data van onze leden bestudeert,” zegt Marco Barneveld, woordvoerder van de overspelsite.

“Toen we alle geboortedatums gingen vergelijken, was het bijna schokkend te noemen dat in alle landen de percentages leden met een bepaald sterrenbeeld praktisch gelijk zijn. Toen we de karakteristieken van Zodiak naast elkaar legden, begrepen we het.”

De kalme, rustige en gereserveerde Steenbok kan een loyale liefdespartner zijn want ze hebben de discipline en controle om zichzelf tot de orde te roepen. Zelfs als ze heel erg in de verleiding komen. Maar Steenbokken gaan al snel bokken als ze niet de aandacht en het respect krijgen wat ze menen te verdienen. Dan zoeken ze het wel elders.

De wilde, intellectuele en onberekenbare Waterman is niet het meest romantische teken maar hij moet wel voelen dat zijn partner om hem geeft en hem belangrijk vindt. Zo niet, dan zoeken ze het wel elders. Aan de andere kant kan de Waterman zo in zijn eigen wereld zitten en nieuwe dingen willen uit proberen dat hij zijn partner compleet vergeet en zich onweerstaanbaar aangetrokken voelt tot elders.

Opvallend ook dat in alle landen de Stier en de Ram vechten om de 3e en de 4e plek.

De Ram is atletisch en altijd in beweging. Als je hem als partner niet bij kan houden heb je grote kans dat hij dan maar zonder je zijn behoeftes vervult. Daarnaast heeft de Ram veel ego streling nodig. Streel je dat te weinig. Dan laat hij zich elders strelen.

Stieren zijn eigenlijk heel trouw. Ze gaan vooral vreemd als ze weten of denken dat hun partner ook vreemdgaat. Aan de andere kant is de Stier ook heel erg lichamelijk en sensueel dus een keer vreemdgaan puur voor het plezier zit er bij de Stier ook wel in.

Het sterrenbeeld dat het minste voorkomt is de Boogschutter. “Dat komt dan weer omdat de Boogschutter zich niet gemakkelijk laat overhalen om überhaupt een relatie te beginnen”, zegt Marco Barneveld. “Als de Boogschutter eenmaal in een relatie zit, neemt hij deze heel serieus.”

Totaal aantal Nederlandse leden (110.000).

Steenbok

13,40%

Waterman

10,60%

Stier

10,20%

Ram

9,30%

Vis

8,90%

Tweelingen

8,30%

Leeuw

7,60%

Kreeft

7,20%

Weegschaal

6,80%

Maagd

6,40%

Schorpioen

5,70%

Boogschutter

5,60%

 

 

Lees ook:Waarom vrouwen vreemdgaan
Lees ook:In SGP-bolwerk Staphorst gaat men dubbel zo vaak vreemd als in Amsterdam
Lees ook:Buiten de pot pissers: een schoon lijf, maar ook een schoon geweten?
Lees ook:Online daten heel gewoon, maar erover praten is taboe
Lees ook:Het Brandende Kruis: katholieken zijn de grootste vreemdgangers

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Astrologie: Steenbokken zijn overspelig, Boogschutters zijn trouw

 1. Lilian

  Er zit ook een heleboel bij het sterrenteken qua karaktertrekken i.v.m. sex en relaties.
  Kreeften hebben scharen en staan erom bekend om emotioneel afhankelijk te zijn. Áls ze eindelijk iemand vertrouwen, gaan ze uit hun comfortzone, klappen de scharen dicht en laten diegene nooit meer los. Wat positief kan zijn als het je vrouw is (die zal nooit van je zijde wijken of vreemdgaan), maar een Kreeft als ex, is niet fijn.

  Weegschalen hebben twee bakjes, die allebei in balans moeten zijn. Maar wat ze willen is hun bakje vol maken.
  Dus wat weegschalen doen is om allebei de helft-en, in 1 bakje te gooien. ‘Kleng’ ‘Kleng’ om en om, alle aandacht en liefde naar werk, alle aandacht en liefde naar sociaal, etc.
  Dus Weegschalen die zijn in bed bijv. 1 uur lang alleen maar met jou bezig. Nemen zélfs de telefoon niet op voor hun baas of een héle belangrijke opdracht.
  En als je dan wil gaan knuffelen, springen ze uit bed om zich te verontschuldigen bij de baas en zie je ze ‘s avonds pas weer ‘volledig’ terug, voor jezelf.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>