Overspel Brazilië – Nederland: 1-1

Vorig jaar was de inmiddels verboden ‘Boyfriend Tracker’, waarmee het gedrag van de partner kon worden gecontroleerd, de meest gedownloade app in Brazilië.

Dat is niet verwonderlijk, want vreemdgaan komt er veel voor.

Maar vergis u niet: de Nederlanders zitten de Brazilianen behoorlijk op de hielen!

Niet alleen bij het voetbal zal de spanning oplopen onder de Brazilianen en de Nederlandse fans. De ontrouw zal hoogtij vieren voor de meereizendende voetbalfans, zijn de verwachtingen……..

Zo meldt de overspelsite Second Love.

Zij vergeleken de bezoekers op de Braziliaanse en de Nederlandse site. Onder de Brazilianen gaf 70,4% aan wel eens vreemd te zijn gegaan. 41,4% omdat zij simpelweg geen nee konden zeggen en 34,6% vond zijn eigen relatie te saai geworden.

De Nederlanders ontlopen met 67,8% de gepassioneerde Zuid-Amerikanen niet veel. 42,9% van de Nederlanders gaf ‘op zoek naar een bepaalde fantasie’ op als belangrijkste reden voor vreemdgaan. 36,3% vond dat de partner hen niet genoeg aandacht gaf en zij daarom ontrouw waren.

De Brazilianen vinden vaker dan de Nederlanders dat vreemdgaan goed is voor hun relatie: 66% van de Brazilianen en 42% van de Nederlanders gaf aan de relatie en seks met hun vaste partner verbeterde door hun affaire. Wel zijn Brazilianen vaker op zoek naar een langdurige affaire. Nederlanders geven de voorkeur aan kortstondig vreemdgaan zonder verplichtingen.

Ook opvallend was dat Nederlanders zichzelf als grotere versierders zien dan de Brazilianen. Wel wordt aan Brazilië de tweede plaats gegund, zowel met voetbal als met versieren.

Lees ook:Is er nog een huwelijk na overspel?
Lees ook:Wat is erger: overspel of verliefd worden op een ander?
Lees ook:Tieners gaan online sneller vreemd dan in het echt
Lees ook:NL vrouwen vinden Dirk Kuyt veruit de lekkerste….
Lees ook:1 op de 3 Nederlanders vindt partner te dik

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>