Minnaars gezocht: helft Nederlandse vrouwen gaat of wil vreemd!

Overspel lijkt uit te groeien tot de nationale hobby. De verleidingen zijn voor vrouwen ook veel groter dan voor hun moeders destijds.

Niet alleen zijn ze financieel vaak onafhankelijk, ze ontmoeten meer mannen in hun werk en als een ontmoeting in de echte wereld niet lukt, kun je zo het internet op.

Meer dan de helft van de gebonden Nederlandse vrouwen, geniet weleens buiten de deur van verboden ‘vruchten’…….

Zo blijkt uit onderzoek van De Telegraaf VROUW onder 750 lezeressen.

Het geheim houden van zo’n affaire of slippertje is volgen de vrouwen zeer eenvoudig. 65% van hen denkt zelfs dat ze veel beter kunnen liegen en bedriegen dan hun partner en 39% slaagt er ook daadwerkelijk in om het avontuurtje geheim te houden.

Hoewel de meerderheid ¬†’per ongeluk’ een slippertje maakt, gaat 1 op de 5 bewust op zoek naar een scharrel. Driekwart geeft aan dat sociale netwerksites en overspelsites de drempel om het buiten de deur te doen flink heeft verlaagd.

Slechts 10% voelt zich achteraf schuldig over de misstap, maar bijna de helft zegt ervan te hebben genoten.

Hoewel het bij de overgrote meerderheid blijft bij een enkele keer, geeft een deel van de dames aan nog steeds van 2 walletjes te eten. Zo zijn gestolen uurtjes (22%) en momenten dat kinderen op school zijn (14%) favoriet om af te spreken met de minnaar.

Het is spelen met vuur en dat weten de vrouwen zelf ook. Ruim 80% meldt dan ook dat het grote risico is dat er gevoelens ontstaan voor de man met wie ze vreemdgaan.

Over de eventuele gevolgen daarvan lopen de meningen uiteen. 55% blijft trouw aan de huidige partner, terwijl 45% zou overwegen om manlief te verlaten ten faveure van de nieuwe vlam.

Gisteren bleek uit Australisch onderzoek dat 1 op de 3 kinderen niet isvan de vader waarvan gedacht wordt dat hij het is. Evolutionair heeft overspel wel degelijk een functie: vreemd sperma is letterlijk en figuurlijk nieuw bloed in de familie en deze indringers winnen dan ook 9 van de 10x de sperma-oorlog.

Lees ook:Vrouwen handiger met overspel dan mannen
Lees ook:Helft gebonden jonge vrouwen had onenightstand
Lees ook:Houd vreemdgaan geheim om huwelijk en kind te beschermen!
Lees ook:Waarom vrouwen ook vreemdgaan? Omdat ze zo goed kunnen liegen!
Lees ook:Vreemdgaan begint pas bij seks

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>