Smartphone is reden en middel tegelijk tot vreemdgaan

Twee-eenzaamheidHet straatbeeld is de afgelopen 10 jaar wel heel erg veranderd.

Natuurlijk zeiden mijn moeder en grootmoeder dat indertid ook, maar toen ik net even in het winkelcentrum was, werd ik een paar keer bijna over gelopen door mensen (jong en oud) die drukdrukdruk met hun smartphone in de weer waren.

Nu lees ik net dat die smartphone reden nummero uno is van tegenwoordig om vreemd te gaan en heel gek vind ik dat niet……..

Zo blijkt uit een onderzoek van overspelwebsite Victoria Milan hield onder 6000 van hun leden.

45% noemt het overmatig bezig zijn met de communicatie-apparatuur als belangrijkste motivatie om aandacht buiten de deur te zoeken.

De partners van deze mensen zouden ermee bezig zijn tijdens de maaltijd, terwijl er naar een film gekeken wordt, tijdens een belangrijk gesprek en zelfs direct na seks.

Vooral vrouwen tussen de 30 en 50 jaar stellen dat ze zich vaak verwaarloosd voelen, omdat hun partner zo veel met zijn mobieltje bezig is.

Overigens gebruikt het overgrote deel van de mensen die vreemdgaan hun mobiele telefoon ook weer om contact te leggen op datingwebsites.

Ruim 66% van de ondervraagden geeft toe dat ze zonder de hulp van internet of mobiele telefoons niet vreemd zouden gaan.

Lees ook:Jonge generatie gebruikt smartphone nog onder de douche en tijdens de seks
Lees ook:Vrouwen spieken vaker in de smartphone van hun partner dan mannen
Lees ook:Storm, regen, sneeuw en zonneschijn bepalen met wie en hoe lang u belt
Lees ook:Mythes over ontrouw
Lees ook:Vaker aan de sociale media in bed dan aan de seks?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>