Vreemdgaan is goedkoper dan een pot antidepressiva

De Amerikaanse overspelwebsite Gleeden.com lanceert heeft nu ook in Begië een publiciteitscampagne gelanceerd.

Een van de argumenten om een naast de relationele pot te pissen is dat een minnaar, in tegenstelling tot antidepreesiva, de staat niets kost………..

Sinds de lancering van de site in het Frans in 2009 hebben zich al ongeveer 150.000 Belgen ingeschreven. Nu verspreidt de site Franstalige affiches om nog meer ontrouwe klanten te lokken.

Naast het argument van de antidepressiva zijn leuzen om de appel van de verboden boom te plukken:  ’Gleeden zorgt voor een geheime en veilige speeltuin, ‘Een ware boost voor uw ego’ en ‘We geven geen getrouwheidscertificaat’.

Wereldwijd heeft Gleeden.com al een miljoen klanten. In het Nederlandstalig gebied kennen we secondlove.nl. Erik Drost, oprichter van die laatste site zegt vandaag in de Telegraaf: “Het gaat niet puur om de seks hoor. Het gaat om aandacht’’.

Drost zegt verder zelf geen gebruik te maken van zijn eigen diensten. Ook onthulde hij dat hij in gesprek is met een hotelketen. “Onze leden spreken veel af in hotel lobby’s en kamers. Vandaar.’’


‘BN’ers gaan vreemd op website Second Love’ door Zoomin_Nederland

Lees ook:Roem erotiseert: de beste koekenbakker van Nederland krijgt huwelijksaanzoeken
Lees ook:Overspel-site is groot succes
Lees ook:Nu.nl hackt overspelsite Second Love
Lees ook:Tweederde van actief biseksuele vrouwen heeft vaste relatie met man
Lees ook:Tweederde van de vreemdgangers houdt nog veel van eigen partner

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vreemdgaan is goedkoper dan een pot antidepressiva

  1. ERIC NAEYAERT

    Velen gaan vreemd, meer dan je zo zou denken: de reden is dat er geen spanning of liever gezegd, niet voldoende spanning meer is in de relatie, om mekaar te blijven bekoren en begeren. Sommige buitenechtelijke relaties blijven dan ook ellenlang duren en zouden eindigen, mochten de financiele belangen niet zo groot zijn. Maar zeg nu zelf, een zee zonder baren is toch niet wat het lijkt. En je gezin, je familie, kids en huis, je status opgeven doe je niet zomaar… voor de commentaar van de ‘zogezegde vrienden’ alleen al zou je het niet doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>