Mannen spenderen meer geld aan kerstcadeaus voor minnares dan voor echtgenote

De heren die er naast en officiële echtgenote ook nog een buitenechtelijke affaire of een zogenaamde ‘buitenvrouw’ op na houden, zitten natuurlijk in nog duurdere tijden dan de mannen die ‘maar’ 1 vrouw hoeven te fêteren.

Want aan het kerstcadeau voor de minnares wordt ook nog eens meer uitgegeven dan aan het pakje onder de boom voor de echtgenote…..

Zo wil ons althans laten geloven de website IllicitEncounters.com, die bemiddelt in affiares.

Uit een onderzoekje van hen onder 2000 overspelige mannen bleek dat de minnares gemiddeld voor €150,- aan cadeaus krijgt, terwijl vrouwlief het met €130,- moet stellen. Dat is een verschil van 12%.

De helft van de mannen koopt een praktisch cadeau voor de echtgenote, terwijl slechts 3% dat voor de concubine doet. Daarentegen koopt 98% voor zijn minnares een verfraaiend cadeau, zoals sieraaden, kleding of lingerie. 40% koopt iets dergelijks voor zijn vrouw.

“Het verschil in cadeaus geeft duidelijk aan hoe getrouwde mannen hun huwelijk en hun affaire zien”, aldus Rosie Freeman-Jones van de site in de Daily Mail. “De minnares is er alleen voor het uiterlijk en de seks.”

Thuis is het allemaal wat meer ‘down to earth’. “De relatie met z’n vrouw draait na verloop van tijd om praktische zaken, zoals de hypotheek en de kinderen”, aldus Freeman-Jones. “De romantiek is eruit. Daarom krijgt zij praktische cadeaus.”

De website heeft meer dan 635.000 leden, wat slechts 3% is van de Britse getrouwde bevolking. Tijdens de kerstperiode is het topdrukte en melden zich ook de meeste nieuwe leden aan.

Lees ook:Verkeerd cadeau? Berg je !
Lees ook:Beginnende december-koorts breekt uit
Lees ook:Vrouw beboet nadat ze echtgenote van haar minnaar inlichtte
Lees ook:9 van de 10 mannen blunderen bij decembercadeaus vrouwlief
Lees ook:Nederlandse Cupido is een zuinigerd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>