Niet alleen zwarte kleding laat je slanker lijken…….

Veel vrouwen voelen zich veilig als in het zwart gekleed gaan. Er zijn er ook die het doen omdat ze denken dat het afkledend werkt. Maar andere donkere tinten doen dat ook en wanneer ke kiest voor een zelfde kleur voor onder- en bovenkant werkt dat eveneens.

Dat rood de kleur van de liefde is, is niet zo gek. Veel onderzoeken toonden aan dat het inderdaad werkt als de spreekwoordelijke ‘rode lap op een stier’. Helen Venables van House of Color, noemt deze maand in Vogue nog een andere reden om je in rood te hullen.

“Het is belangrijk dat je onder je net onder je kin de kleur draagt die het best bij je past. Dat heeft een verrassend goed effect. Je oogt frisser, gezonder, jonger, blijer én slanker. Dat geldt ook omgekeerd. Als je een kleur draagt die niet bij je past, zie je er vermoeider uit.”

Rood ligt in het midden van het kleurenspectrum. Daarom geeft het zo’n goede lichtverdeling op de huid, aldus Venables. Daarom is het een kleur waarmee iedereen er beter uitziet.

Lees ook:Rode schoenen met hakken zijn mannen-magneten
Lees ook:Heb geen seks met vrouwen in het rood: ze willen alleen maar zwanger worden!
Lees ook:Vrouwen: draag rood, dan wil hij bloot!
Lees ook:Betrouwbare mannen ‘scoor’ je op datingsites in het groen
Lees ook:Laat die ‘little black dress’, kies voor kleur: meer plezier, meer libido!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>