Tussen de 25 en de 28 jaar ben je klaar voor ‘de ware’

goedemorgen-allermooiste-ik-hou-van-jou

De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen de prins op het witte paard tegen komen is 25 jaar, blijkt uit een enquête van datingsite Match.com. Mannen vinden de ware rond de leeftijd van 28. Bij de meesten duurt het langer om handjes vast te houden dan te zoenen. Over seks zijn de meningen verdeeld: 27% wacht slechts 2 weken, terwijl 23% liever een maand de kat uit de boom kijkt.

De eerste echte ruzie vindt bij de meeste koppels plaats na ongeveer een half jaar bij elkaar. Dit is tevens het moment waarop ze hun partner voorstellen aan hun familie. Of het een met het ander te maken heeft, is niet duidelijk.

Belangrijke stappen, zoals samenwonen, trouwen en kinderen krijgen, worden besproken na een jaar. De meerderheid van de stellen is na 2 jaar verloofd, na 3 jaar getrouwd en beginnen na 4 jaar aan kinderen.

Extra weetje: het duurt doorgaans 5 maanden voor we de befaamde 4 woorden: ‘ik hou van jou’ durven uitspreken. Vaak gaat dat gepaard met een officiële statusverandering op Facebook.

Lees ook:Gescheiden ouders zorgen ervoor dat hun kinderen eerder gaan samenwonen
Lees ook:Daar komt de bruid….. en ze is al boven de 40!
Lees ook:Snelle samenwoners zijn ook snel zwanger
Lees ook:Partners ontspannen alleen tussen 9 en 10 ‘s avonds samen
Lees ook:Trouwen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>